Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cham Cham Pink Ladies Afternoon

Ružičasti božićni party

Cham Cham Pink Ladies Afternoon
Foto: PR FOTO
1/9
10.12.2015.
u 13:11

Treće izdanje programa Cham Cham Pink Ladies Afternoon, ovaj put u prigodnom, blagdanskom duhu, okupilo je brojne uzvanike u zagrebačkom Johannu Francku

U srijedu je u zagrebačkoj kavani Johann Franck održano treće po redu izdanje Cham Cham Pink Ladies Afternoona, programa koji pod sloganom Pink Up Your Wednesday jednom mjesečno, od 18-22h, okupljene zabavlja dobrom glazbom i prigodnim Cham Cham koktelima.

Božićno izdanje ovog ružičastog tuluma počelo je u 18h a brojni uzvanici, među kojima su bila i neka poznata lica iz hrvatskog javnog života kao što su spisateljica Milana Vlaović, glazbenik Nikola Marjanović te voditeljica i pjevačica Ida Prester, uživali su u koktelima napravljenim od šampanjca te Chambord likera te raznim tapasima kao i prigodnim, ružičastim slasticama. Zabava je trajala do 22 sata, do kad su se okupljeni družili i plesali uz glazbu koju su odabrale DJ-ice Zelda i Ela.

Sljedeće izdanje Cham Cham Pink Ladies Afternoona održat će se u siječnju, a organizatori opet spremaju brojna iznenađenja uz koja će svakako biti lakše i zabavnije izdržati najhladniji mjesec u godini. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije