Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarni lik

Rowan Atkinson rastužio je obožavatelje Mr. Beana

Foto: PA/Pixsell
1/3
06.10.2018.
u 16:17

Glumac je u showu Grahama Nortona rekao kako sumnja da će više ikada glumiti Mr. Beana

Nakon uloge u "Crnoj guji" glumca Rowana Atkinsona najviše se pamti po ulozi Mr. Beana.

Glumac je bio gost u showu Grahama Nortona i na pitanje namjerava li se opet pojaviti u ulozi Mr. Beana odgovorio je kako je to teško moguće i time rastužio obožavatelje Mr. Beana.

- Ne vjerujem da će se to dogoditi. Jednostavno dođete do točke kad ste svjesni da ste dali sve što se moglo dati - rekao je i dodao:

- Ali nikad ne reci nikad.

Ispričao je i zanimljivu anegdotu kako ga ljudi zaustavljaju na ulici i govore mu da je isti Mr. Bean, ali ne vjeruju kad im kaže da je on zbilja glumio taj lik.

- Zaustavio me jednom jedan prolaznik i rekao kako mu jako nalikujem Mr. Beanu. Nakon što sam mu objasnio da sam zbilja ja glumio Mr. Beana samo mi se nasmijao i rekao mi je da bih ja sigurno htio da sam ga glumio jer bi onda i obogatio - prisjetio se Atkinson. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
17:14 06.10.2018.

To je faca...glumiš da si Depp, a zapravo si 1.liga...pravnik i ing. elektrotehnike :-))

BU
Burger
17:26 06.10.2018.

Sad ga može Pupovac zamijeniti, ionako nema neke razlike u izgledu

Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:29 06.10.2018.

"... ali ne vjeruju kad im kaže da je on zbilja glumio taj lik. ..."___Moraš biti veliki blenton da ne (pre)poznaješ i ne znaš tko je Rowan Atkinson?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije