Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantičan tip

Robert Pattinson spreman za brak i miran život uza ženu koju voli

pattinson
Pixsell
26.05.2011.
u 14:11

Glumac je uvjeren da mu život u miru obiteljskog doma uz čajanke i čitanje knjiga i uz ljubav žene njegova života ne bi mogao dosaditi

Robert Pattinson u svojem posljednjem intervjuu izrazio je želju da se skrasi sa ženom koju voli.

– Spreman sam na brak. Želim sa suprugom sjediti na terasi kuće, piti čaj i čitati knjige. Poprilično sam romantičan tip i ne bi mi mogao dosaditi bračni život – otkrio je Pattinson.

Sudeći po glumčevim željama, prije no što ‘'Sumrak sagu'’ odgledamo do kraja, mogli bismo njega i njegovu djevojku Kristen Stewart možda vidjeti pred oltarom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije