Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
subota 16.04.

Record Store Day i Mila Elegović 'live'

Mila Elegović
Ivan Balić Cobra
15.04.2016.
u 12:36

Glazbeni shoppovi diljem Hrvatske i svijeta, ove subote 16.04.2016. obilježavaju Dan prodavaonica ploča (Record Store Day). Posebna izdanja, popusti, koncerti i druženja s glazbenicima u organizaciji diskografskih kuća, tek su dio glazbene priče koja vas očekuje u subotu u CD shopovima, pa tako i na popularnoj 'zagrebačkoj špici' - 'Nova ploča' Bogovićeva 5.

Tom prigodom svi fanovi imaju prigodu upoznati se se sa svojim idolima, a jedna od njih je i poznata ‘kradljivica srca’ Mila Elegović. Sjajni album ‘Kradljivica srca’ u izdanju Hit Recordsa osvojio je publiku diljem regije, a pjesmama poput istoimene ‘Kradljivice srca’, ‘Mali pas’, ‘Barakuda’, te aktualnim singlom ‘Hej ti, hej ja’ još jednom je pokazala zašto je toliko posebna na glazbenoj sceni, a njezina simpatičnost i pozitivna energija, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Prigodu da uživo poslušate Milu Elegović imate sutra, 16.04. u 'Novoj Ploči', u zabrebačkoj Bogovićevoj ulici gdje će nastupiti od 11:00 sati. Prije Mile u 10:30 nastupa još jedno mlado ime glazbene scene Luce, a od 11:30h Mia.

Međunarodni Dan prodavaonica ploča (Record Store Day) obilježava se u cijelom svijetu od 2008.. U skladu sa svjetskom praksom, ovogodišnji Record Store Day podržavaju dva ambasadora - Matija Dedić i Davor Gobac, dok je svjetski ambasador za 2016. godinu Metallica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije