Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na setu

Slavni redatelj priznao krivnju za tragediju koja se dogodila na snimanju filma 'Midnight Rider'

sarah jones
Foto: Screenshout
09.03.2015.
u 19:31

Iako je u početku nijekao da je kriv za nesreću, na ponovljenom suđenju Randall Miller svoj je iskaz potpuno promijenio i time si drastično smanjio kaznu za ubojstvo mlade Sare Jones.

Više od godinu dana prošlo je od strašne tragedije koja se dogodila na snimanju filma 'Midnight Rider' u kojem je život izgubila 27-godišnja asistentica kamermana Sarah Jones.

Redatelj Randall Miller, njegova supruga Jody Savin i izvršni producent Jay Serdish privedeni su odmah nakon nesreće, a svi troje izjavili su kako se ne osjećaju krivima.

Ipak na suđenju u ponedjeljak Miller je potpuno promijenio svoj iskaz i priznao krivicu za nesreću koja se dogodila na setu. Zbog toga je osuđen na dvije godine zatvora i osam godina uvjetne kazne te 20 000 dolara novčane globe iako mu je prvotno prijetila kazna zatvora u trajanju od 11 godina, prenosi CBS. Njegova supruga Jody Savin oslobođena je optužbi dok je trećeokrivljeni Jay Serdish dobio 10 godina uvjetno.

Podsjetimo, tragedija se dogodila na početku snimanja u Georgijiu kada je teretni vlak udario članove ekipe na željezničkom mostu iznad rijeke  Altamahe. Šest osoba tom je prilikom ozlijeđeno, a nesretna Sarah Jones je poginula.

Kompanija u čijem je vlasništvu most na kojem se dogodila tragedija priopćila je da je produkcija dva puta tražila dozvolu da snima na kobnoj lokaciji i da je oba puta zahtjev odbijen iz sigurnosnih razloga.

S obzirom da su na nesretnoj lokaciji snimali bez dozvole, Miller je odgovoran za smrt Sare Jones zbog koje će neko vrijeme provesti iza zatvorskih rešetaka.

>>JJ Murphy umro samo 4 dana nakon početka snimanja 'Igre prijestolja'

>>Slavni glumac i maneken poginuo u bizarnoj nesreći!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije