Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SVIBNJU

Prvi Zagreb Foam Fest u zagrebačkoj Areni

David Morales
Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.04.2011.
u 16:43

Urbani ritmovi, osvježavajuća pića i pjena mašine, epicentar su ludog provoda

Subotu, 28.5. obilježiti će prvi Zagreb Foam Fest, event koji ne smijete propustiti, najspektakularniji party koji će okupiti jedne od najpoznatijih svjetskih DJ-a koji će se pobrinuti za odličnu muziku i najjači beat ove urnebesne noći! Foam Fest Zagreb će se održati u zagrebačkoj Areni, u subotu, 28.05.

Foam Fest je do sada neviđeni spektakl koji će uz vrhunske scenske i svjetlosne efekte, kao i ogromnu količinu pjene u Areni, obilježiti praznik za sve ljubitelje elektronske glazbe uz najjači lineup, tri svjetska top DJ-a. Do sada je zvanično objavljen David Morales, a uskoro će biti objavljena još 2 DJ-a.

Urbani ritmovi, osvježavajuća pića i pjena mašine, epicentar su ludog provoda i dobitna su kombinacija koja ove sezone ima siguran prolaz među populacijom željnom dobrog provoda. Sve to garancija je vrhunske, upečatljive i do sada neviđene plesne zabave u Areni!

Pridružite nam se na najspektakularnijem događaju godine i uživajte u relaksirajuće veseloj atmosferi Zagreb Foam Festa!

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima diljem Hrvatske i inozemstva te na www.eventim.hr. Cijena ulaznica (parter i tribine): 200 kn do 30.04., te 230 kn od 01.05.
 Cijena Vulaznica (VIP zona): 300 kn do 30.04., te 350 kn od 01.05.

Za 10 i više ulaznica za VIP ZONU odobravamo poseban popust.
Više informacija i narudžbe: vip@zagrebfoamfest.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije