Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Proljeće na male ekrane vraća realityje

HTZ
15.01.2010.
u 12:22

RTL traži novu pjevačku zvijezdu, Nova TV opet nas vodi na “Farmu”, a HTV se već zahuktao “Evergreenom”. Druga sezona kriminalističke serije Mamutica puno je krvavija od prethodne, radnja svake dvije epizode je povezana, a zgodna glumica Olga Pakalović nova je istražiteljica.

S Novom godinom i televizijske kuće ušle su u utrku za što boljim programom kojim će oduševiti svoje gledatelje. Eru novih nastavaka već iskušanih showova otvorio je HTV drugom sezonom svoje raspjevane emisije “Evergreen”. Već idući tjedan počinje se emitirati četvrta sezona serije “Odmori se, zaslužio si”, a u veljači i druga sezona krvave kriminalističke poslastice “Mamutica”.

“Najbolje godine”, najgledanija serija Nove TV, na njihovu programu ide sve do ljeta, a s obzirom na uspjeh koji postiže velikom gledanošću, na televiziji najavljuju i vrlo vjerojatno snimanje druge sezone. Snima se i nova sezona serije “Lud, zbunjen, normalan”, a dolaze i svježi nastavci domaćih “Bračnih voda” te serije “Periferija City” s Ivom Gregurevićem u glavnoj ulozi. Što se tiče reality showova, nova sezona “Farme” počinje u proljeće, a u jesen nas čeka druga sezona “Supertalenta”.

RTL Televizija već 2. veljače počinje s showom “Hrvatska traži zvijezdu”.

Izabrane kandidate u emisiji uživo gledat ćemo od travnja, ova sezona je zahtjevnija od prve, studio će biti sasvim izmijenjen, a kandidati će nastupati pjevajući uz živi bend. S proljećem se vraća i 13 novih epizoda emisije “Ljubav je na selu” kao i 75 novih epizoda “Večere za 5” koje će se početi prikazivati krajem veljače. Stiže i 16 epizoda “Bibina svijeta”, a i Robert Knjaz već priprema poseban spektakl u svojem stilu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije