Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivan nalaz

Princ Charles ima koronavirus, u samoizolaciji je u Škotskoj

Camilla Parker Bowles
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.03.2020.
u 11:46

Glasnogovornik princa kaže kako je on dobrog zdravlja i ima blage simptome

Princ Charles ima koronavirus, izvijestili su britanski mediji koji pišu kako zasad ima samo blage simptome te je u samoizolaciji. Njegova supruga Camilla također je testirana i njezin test na koronavirus zasad je negativan. 

Princ se nalazi u svom dvorcu u Škotskoj, a njegov glasnogovornik kaže kako je princ dobrog zdravlja i zadnjih dana radio je od kuće. 

– Vojvotkinja od Cornwalla također je testirana, ali nema virus. U skladu s vladinim i medicinskim savjetima, princ i vojvotkinja sada su u samoizolaciji kod kuće u Škotskoj – piše u priopćenju njihova glasnogovornika. Zasad nije poznato kako se 71-godišnji princ zarazio.

Sumnja se kako se možda zarazio tijekom susreta s princom Albertom od Monaka koji je prije nekoliko dana objavio da je zaražen koronavirusom. Njihov susret dogodio se 10. ožujka, a glasnogovornik princa Charlesa kaže kako je tijekom zadnja dva tjedna princ imao dosta socijalnih kontakata i teško je u ovom trenutku reći kako se zarazio. Kraljica Elizabeta u kontaktu sa sinom Charlesom je zadnji put bila 12. ožujka i ona zasad nema nikakve simptome.

VIDEO: “Poznati Hrvati nakon potresa u Zagrebu, pružili potporu svima i iskreno opisali kako se osjećaju"

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Bud Humski
Bud Humski
12:20 25.03.2020.

@sisavac: Dobro zapazanje! Ali vratit ce se on ako skuzi da je blizu trona!

OT
otrovnijezik
13:53 25.03.2020.

Šta nije ostao u Engleskoj.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
12:15 25.03.2020.

Ako je prince Charles zarazen a Camilla nije, znaci da virus nije tako zarazan kao sto nas uvjeravaju? Njih dvoje se skoro ne odvajaju jedno od drugoga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije