Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za podcast

Princ Harry sve šokirao idejama za nove projekte, htio je popričati s Putinom o traumama iz djetinjstva

Princ Harry odmah nakon krunidbe napustio je London
Foto: Jacob King/PRESS ASSOCIATION
1/13
24.06.2023.
u 16:57

Osim ideje podcasta, producentima je iznio i ideju emisije koja bi pokrivala temu očinstva, ali i epizode u kojima bi pokrivao važne društvene teme poput klimatskih promjena i religije

Prošli petak objavljeno je kako je ugovor vojvode i vojvotkinje od Sussexa sa Spotifyem okončan nakon što podcast koji je Meghan Markle vodila nije obnovljen za drugu sezonu. Razlaz je potvrđen zajedničkom izjavom Spotifya i Archewell Audija, izdavačke kuće Harryja i Meghan za stvaranje sadržaja. U zajedničkoj izjavi Archewella i Spotifya stoji: "Spotify i Archewell Audio sporazumno su se razišli i ponosni smo na seriju koju smo zajedno napravili."

Daily Mail sada piše o šokantnim idejama koje je princ Harry imao za svoj novi podcast koji bi vodio, a među njima su i poneki gosti koje je htio dovesti. Naime, britanski medij piše da je princ htio dovesti Vladimira Putina, Donalda Trumpa i Marka Zuckerberga, s kojima bi razgovarao o njihovom odgoju i traumama iz djetinjstva. I ovaj se podcast trebao emitirati na Spotifyju.

VEZANI ČLANCI

Harry je razgovarao o svojim idejama za moguće emisije s više producenata i produkcijskih kuća, a navodno im je rekao da želi razgovarati s kontroverznim osobama o njihovom djetinjstvu i saznati kako su postali muškarci kakvi su danas. Uz ta tri, navodno je htio kao još jednog gosta pozvati i papu Franju s kojim bi pričao o vjeri. 

Osim ideje podcasta, producentima je iznio i ideju emisije koja bi pokrivala temu očinstva, ali i epizode u kojima bi pokrivao važne društvene teme poput klimatskih promjena i religije. Šuška se da je njegov tim za podcaste izrazio sumnju u praktičnost takvih intervjua, odnosno pristanak njegovih zamišljenih gostiju. 

Sada kada se raspravlja o mogućim razlozima ukidanja Archewell Audija, mnogi spominju i da je Meghan varala kod stvaranja podcasta. Naime, sportski pisac i podcaster Bill Simmons oštro je kritizirao par nakon raskinutog dogovora dodavši da su Meghan i Harry prevaranti. Točnije, da intervjui u podcastu nisu pravi. Tvrdi se da intervjue s gostima u podcastu nije radila Meghan, već članovi njezinog osoblja. Zvuk njezinog glasa navodno je kasnije umetnut u snimke kako bi zvučalo da čitav posao obavlja ona.

Kako piše New York Post nagađanja da Markle ne intervjuira izravno svoje goste počela su kružiti kada je spisateljica Allison Yarrow u kolovozu na Instagramu objavila fotografiju kako pozira ispred znaka za audio produkcijsku kuću Gimlet Media napisavši da je uzbuđena što je uključena u vizionarsku seriju, a s time je zahvalila i producentu podcasta jer je izvrstan voditelj intervjua.

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Komentara 1

MK
marcel.kocan
18:09 24.06.2023.

Dete kreten... malo se pogubio u vlastitom zapletu. Je da Putin bi s njim razgovarao o svojim traumama u djetinjstvu. Telefonom iz gulaga jedino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije