Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal na otoku

Princ Harry, Elton John i brojne druge poznate osobe tuže Daily Mail: 'Prisluškivali su razgovore...'

Foto: Kolaž/Pixell/Press Association
1/13
10.10.2022.
u 06:30

Odnos princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle s britanskim medijima narušen je još 2018. godine nakon njihovog vjenčanja te su supružnici ranije naglasili kako neće imati nikakav doticaj s glavnim britanskim novima, uključujući Daily Mail koji su optužili za lažno i nametljivo ponašanje

Nekoliko osoba iz britanskog javnog života odlučilo je podnijeti tužbu protiv izdavača Daily Maila, Associated Newspapers zbog navodnog prisluškivanja telefona i drugih kršenja prava na privatnost. Među imenima koja pokreću pravnu bitku su princ Harry, pjevač Elton John, glumice Elizabeth Hurley i Sadie Frost, filmski redatelj David Furnish te Doreen Lawrence, majka Stephena Lawrencea koji je 1993. godine ubijen u rasističkom napadu, a kako su naveli ovo bi moga biti tek početak ljudi koji će podignuti tužbe protiv Daily Maila.

Photo by: KGC-03/starmaxinc.com STAR MAX ©2022 ALL RIGHTS RESERVED Telephone/Fax: (212) 995-1196 4/17/22 Prince Harry and Meghan Markle at The 2020 Invictus Games in The Netherlands, with Athletics, Volleyball and Archery. Photo via Newscom Photo: KGC-03/starmaxinc.com/NEWSCOM
Foto: KGC-03/starmaxinc.com
Kako navode, ovi pojedinci imaju brojne dokaze da je Associated Newspapers narušavao privatnost, među kojima su uređaji za prisluškivanje u automobilima i domovima, kao i prisluškivanje privatnih razgovora uživo, stoji u  izjavi odvjetničke tvrtke Hamlins dok Associated Newspapers još nije komentirao ovaj slučaj.

Podsjetimo, odnos princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle s britanskim medijima narušen je još 2018. godine nakon njihovog vjenčanja te su supružnici ranije naglasili kako neće imati nikakav doticaj s glavnim britanskim novima, uključujući Daily Mail koji su optužili za lažno i nametljivo ponašanje. Naglasili su kako su upravo mediji u Velikoj Britaniji jedan od glavnih razloga zašto su preselili u Ameriku.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije