Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna veza

Prepoznajete li našu poznatu voditeljicu? Fotografijom iz prošlosti obilježila je važan dan

Foto: Screenshot
1/17
03.05.2022.
u 19:44

S godinu i pol mlađim bratom, Jankom, Ida ima poseban odnos, a kako sama kaže, vjeruje da je to zbog toga što ga je spasila jednoga ljeta na moru. Tada je imala samo pet godina, a on nije znao plivati.

Voditeljica i pjevačica Ida Prester Peševski (43) čestitala je svom bratu Janku rođendan objavom fotografije iz djetinjstva. Inače, Janko je godinu i pol mlađi od voditeljice.

- Sretan rođendan, braco Janko!! Još malo i stigao si me. Ljubi te familija iz Zagreba - napisala je pored fotografije.

Na drugoj fotografiji koju je podijelila brat i sestra su odrasli, a nalaze se u Zagrebu na Cvjetnom trgu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

S godinu i pol mlađim bratom, Jankom, Ida ima poseban odnos, a kako sama kaže, vjeruje da je to zbog toga što ga je spasila jednoga ljeta na moru. Tada je imala samo pet godina, a on nije znao plivati. 

Jednom prilikom ispričala je kako im je bilo odrastati zajedno.

- Maltretirala sam ga i vodila sa sobom non-stop. Prvo je on mene ignorirao, a ja ga gnjavila, onda me počeo slijediti u stopu, a ja sam digla nos i išao mi je na živce... I tako iz faze u fazu. Izluđivali smo roditelje, stalno je bilo neko vrištanje po našoj kući - prisjetila se Ida i dodala: - On je uvijek bio zreo i smiren, intelektualac, a ja sam rušila tabue u familiji. Dočekao ga je pripremljen teren za odrastanje (smijeh). Tako je i danas, ja kažem svoje bez dlake na jeziku, a on svojom diplomacijom smiri situaciju. 

VIDEO>>Sestre Kardashian na crvenom tepihu Met Gale

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije