Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica braka

Prepoznajete li našeg pjevača na fotkama snimljenim na njegovom vjenčanju prije 14 godina?

Foto: Instagram
1/5
29.08.2019.
u 12:37

Saša Lozar podijelio je fotografiju koja je snimljena prije 14 godina na dan njegovog vjenčanja sa suprugom Marinom s kojom ima kći Evu.

Moram spomenuti da je ona idealna supruga. I to ne samo zato što su ovo novine i ona ih čita, nego sam iskren, posebna je i predivna u svakom pogledu. Trebao bih dati poseban intervju samo o njoj - zaljubljeno je prije četiri godine o svojoj supruzi Marini u intervju za Večernji govorio pjevač Saša Lozar.

Ovaj bračni par proslavio je prije dva dana 14 bračnih godina sreće, a u braku su postali i roditelji kćeri Eve. Saša je na Instagramu podijelio fotografiju sa suprugom snimljenu nakon što su razmijenili bračne zavjete.

Pjevač je prošle godine prolazio kroz težak period kada je svojim automobilom na Selskoj cesti naletio na pješaka koji je kasnije preminuo. Na suđenju je Saša oslobođen krivnje za ovu nesreću u kojoj je usmrćen pješak. 

- Ova godina je bila teška. Zahvaljujući mojoj obitelji i prijateljima koji su bili uz mene u svim trenucima, osobito onim teškim, mogu reći da je na neki specifičan način bila i lijepa - rekao je krajem 2018. u intervju za Gloriju. 

Ključne riječi

Komentara 10

ZE
Zelen
13:36 29.08.2019.

Jako važan događaj za sve Hrvate u zemlji i inozemstvu.:-)

Avatar Optimyst
Optimyst
14:26 29.08.2019.

? Slika je takva da ga vjerovatno ne prepoznaju ni njegovi najbliži.

DU
Deleted user
13:35 29.08.2019.

Ja pomislih Houdek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije