Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENICA

Preminula natjecateljica talent showa (23): 'Ona je željela živjeti kroz svoju glazbu'

Foto: Screenshot
1/3
08.12.2021.
u 10:10

Beživotno tijelo mlade glazbenice Skilyr Hicks pronađeno je u kući njezina prijatelja u Libertyju u Južnoj Karolini

Preminula je bivša natjecateljica talent showa America's Got Talent Skilyr Hicks (23). Beživotno tijelo mlade glazbenice pronađeno je u kući njezina prijatelja u Libertyju u Južnoj Karolini, piše Daily Mail. Uzrok i okolnosti smrti još uvijek nisu jasni.

Tužne vijesti potvrdila je njezina majka Jodi, koja tvrdi da ne zna čija je kuća u kojoj je njezina kći pronađena mrtva. "Ona je željela živjeti kroz svoju glazbu", rekla je njezina majka, koja je napomenula da se njezina kći borila s depresijom i ovisnosti.

Pojasnimo, Hicks je nastupila u talent showu 2013. te se predstavila pjevajući i svirajući gitaru. Kada su je članovi žirija pitali kada je počela pjevati, odgovorila je da je počela još kao beba, a da je svirati počela nakon smrti oca. Predstavila se pjesmom koju je napisala za svog pokojnog oca te ispričala svoju tužnu priču.

VIDEO Alec Baldwin dao prvi intervju nakon ubojstva na setu

Ključne riječi

Komentara 2

IN
Indy500
13:21 08.12.2021.

Queen: Another one bites the dust...

Avatar Tombstone
Tombstone
19:38 08.12.2021.

Bilo je za ocekivati. Nakon neuspjeha na America Got Talent -eliminirana nakon prvog nastupa pred publikom i hapsenja zbog obiteljskog nasilja i alkohola "usla" je u svijet droge i droga joj je presudila. Crack to cini mnogima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije