Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi show

Bahra ponovno na televiziji! Pet frajera borit će se za njezinu ljubav, a ona će birati

Foto: RTL
1/13
08.12.2021.
u 06:59

Od ponedjeljka kreće novi show 'Pet frajera tjedno' u kojemu će se netko boriti za nju, a ne obrnuto kao što je to bilo u 'Ljubav je na selu'

Bahru Zahirović (56) javnost je gledala u čak tri sezone popularne emisije 'Ljubav je na selu'. Prvi put je bila kod Domina u  'Ljubav je na selu international' kod Domina, potom u 12. sezoni kod Valtera te odmah u sljedećoj, 13. sezoni, kod Marijana. 

No, Bahra ne odustaje od ljubavi, a sad ima i svoj show koji će joj pomoći u pronalasku odabranika. Naime, od ponedjeljka kreće novi show 'Pet frajera tjedno' u kojemu će se napokon netko boriti za nju, a ne obrnuto.

Bahra je gledateljima jedna od omiljenih likova s malih ekrana stoga je sigurno da će ih novi show oduševiti. 

Inače, prošle godine uspjelo joj je dobiti i ulogu u seriji "Krv nije voda", a odmah potom počelo se pisati kako je pronašla posao u Češkoj te da će raditi u tvornici igračaka LEGO

- Idem raditi u Češku, u tvornicu LEGO kockica. Pakirat ću kockice u plastičnoj ambalaži u kutije. Oduvijek sam željela raditi vani jer je ovdje situacija jako loša. Voljela bih da svi koji to žele, odu u inozemstvo i tamo zarađuju za život - kazala je prošle godine za RTL. Čini se kako je želja za ljubavi ipak prevagnula. 

VIDEO>>Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

 

Ključne riječi

Komentara 6

VE
velma
17:26 08.12.2021.

Što je ova TV spala na ovu bezubu primitivku...bolje ovdje zaradit dnevnicu nego kockice slagat..

SV
Sveznadar
07:37 08.12.2021.

Televizija dokazuje svoj renome.

KE
Kennocha
11:42 09.12.2021.

RTL se stvarno srozava svakim danom sve više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije