Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Kakvo iznenađenje nedugo nakon zaruka! Edin je otkrio kako on i Sanela više nisu zajedno

Foto: RTL
1/7
08.12.2021.
u 08:25

U finalnoj emisiji RTL-ovog showa "Brak na prvu" Edin i Sanela su se zaručili, neko vrijeme nakon toga zajedno su živjeli u Bihaću, ali ljubav nije potrajala i Edin otkriva ima li nada da se ova veza spasi

Ljubavna priča u showu "Brak na prvu" koju su gledatelji pratili s najviše zanimanja je bila ona između Sanele i Edina. Njih ljubavni stručnjaci na početku showa nisu spojili i dodijelili su im druge partnere, ali s njima Sanela i Edin nisu pronašli mnogo zajedničkog i ubrzo je zaiskrilo između njih dvoje. U finalu showa prikazanom sinoć na RTL-u Edin je zaprosio Sanelu i sve e djelovalo jako romantično i iskreno. Edin je kleknuo pred nju i rekao:

„Hoćeš li se udati za mene?“ Sanela je kroz suze radosnice potvrdno odgovorila, a Edin zaključio: „Ništa nas nije pokolebalo i kad je najteže bilo, mi smo opet opstali.“ Sanela je dala još jedno obećanje: „Dat ću sve od sebe da ostatak života provedemo top, top, top i da to stvarno bude to.“ Iako su obećali jedno drugome ljubav do kraja života to se ipak nije dogodilo i ljubavni žar ugasio se jako brzo i par je prekinuo i Edin je za RTL ispričao svoju stranu priče.

- Nismo više zajedno! Bili smo kod mene u Bihaću dva tjedna pa se ona vratila u Zagreb. U dobrim smo odnosima, donedavno smo se znali čuti. Da budem iskren, ona se javi, ja baš i ne. Nismo se nešto posebno svađali, jednostavno smo se razišli svatko svojim putem jer je u tom trenutku tako bilo najbolje za oboje. Naša je priča definitivno završila jer ja se nikad ne vraćam natrag, ni pod koju cijenu - odlučan je Edin.

Kada smo nedavno razgovarali sa Sanelom pitali smo ju je li Edin njezin idealan muškarac, a njezin odgovor glasio je dosta diplomatski: Svi mi kada smo zaljubljeni, idealiziramo svog partnera i smatramo ga idealnom osobom za sebe, pa isto tako i zamišljamo zajedničku budućnost. A ja vas pitam, postoji li zapravo išta idealno u životu?

VIDEO Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

Ključne riječi

Komentara 9

KE
Kennocha
08:47 08.12.2021.

Ma kako, kako??? Takva ljubav, takva sreća, njeno sunce, mjesec, zvijezde. E, Edine, tebi su sve dobre koje te hoće, nemaš ti ni stav, ni mišljenje, ni karakter. Da imaš, davno bi vidio da je Sanela samo jedna velika glumica, iznutra potpuno prazna.

Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
09:00 08.12.2021.

Ja bih rekao da su Edin i Sanela odrađivali casting za Krv nije voda.

BR
BratGandalfovogBrata
09:21 08.12.2021.

Prije smo se rugali ljudima s tim imenima danas nam ih forsiraju na tvu i portalima kako bi se to normaliziralo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije