Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna na svoje korijene

Zanosna Hrvatica očarala je Francuze! Buduća stomatologinja jedna je od favoritkinja izbora za Miss Francuske

Foto: instagram
1/4
08.12.2021.
u 08:00

Manekenska i Miss Azurne obale Valerija Pavelin bila je još beba kada se s roditeljima i sestrom Marijom preselila iz Hrvatske na jug Francuske.

Jedna od favoritkinja na izboru za Miss Francuske 2022. godine je i Valerija Pavelin (24), uspješna manekenka rođena u Zagrebu. Pavelin je još bila beba kada se s roditeljima i sestrom Marijom preselila na jug Francuske. "Porijeklo je dio mene, isto kao i obitelj koja živi u Hrvatskoj, gdje sam ugledala svjetlo dana", kazala je. Valerija posjeduje dvojnu nacionalnost te govori oba jezika. 

Pavelin je jedanaest godina bila vrhunska plivačica, a sada studira stomatologiju u Nici. Objasnila je da je morala birati između sporta i fakulteta te da se odlučila za fakultet.

Valerija na izboru predstavlja Azurnu obalu čija je Miss već drugi put. Naime, 2016. godine je isto nosila titulu Miss Azurne obale, ali zbog privatnih razloga nije mogla sudjelovati u finalnoj svečanosti. 

Dodajmo još da je Valerija s obitelji ovo ljeto odmarala u Lijepoj Našoj, a fotografije ljepota koje je posjetila objavljivala je na svojem Instagram profilu gdje je prati više od 23.000 ljudi.

VIDEO Alec Baldwin dao prvi intervju nakon ubojstva snimateljice na setu

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

ŠĆ
šćtrlj
11:15 08.12.2021.

malo zanosi u lijevo

Avatar AYOY
AYOY
09:24 08.12.2021.

Valerija posjeduje dvojnu nacionalnost te govori oba jezika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije