Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javnost zgrožena

Predstavnik Crne Gore šokirao je sve ovom neumjesnom šalom

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.05.2018.
u 08:49

Vanja Radovanović, na konferenciji za medije na kojoj je predstavljao svoju zemlju, ispričao je uvredljivu i neprimjerenu šalu, a poslije se ispričao zbog toga.

Vanja Radovanović, predstavnik Crne Gore na Eurosongu, izazvao je zgražanje zbog uvredljive i neprimjerene šale koju je ispričao na konferenciji za medije na kojoj je  predstavljao svoju zemlju.

Na molbu novinara da ispriča jedan vic, Vanja je ispričao ovo: Znate li što slijepa i gluha djeca dobiju za Božić? Rak.

Kad su mediji prenijeli njegovu šalu, kolege i obožavatelji i cijela javnost bili su zgroženi i nije im bilo jasno kako mu je uopće palo na pamet ispričati takvo što. Prije sinoćnjeg nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, u kojoj se nije izborio za finale, Vanja se ispričao svima zbog vica koji je ispričao.

 

 

– Najiskrenije se ispričavam svima koje sam uvrijedio. Bila je to loša interpretacija neumjesne šale. Dobro znam kako je izgubiti nekoga od raka i znam da nije bilo ni vrijeme, ni mjesto za to. Oprostite – napisao je na svom Twitter profilu. 

1/6

Komentara 36

ZA
zagi101
09:30 11.05.2018.

idiot

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:28 11.05.2018.

Kad sam pročitao - "uvredljiva i neprimjerena šala" mislio sam da se stvarno radilo o vicu, ali ovo.........Tip je kompletan idiot.

KI
kimi
10:47 11.05.2018.

OVO može da smatra za šalu samo neko ko ima mozak veličine zrna graška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije