Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 10 GODINA

Pratitelj Nedu Parmać zamijenio s kolegicom, ona mu duhovito spustila

Foto: Facebook
1/7
16.05.2021.
u 18:00

- Jutro Pamela, napisao joj je stanoviti  Nenad, a ona mu je spremno odgovorila "Jutro Anđelko". - Nisam ja Anđelko, pobunio se Nenad, a Neda mu je kazala kako ni ona nije Pamela. Nakon toga, pjevaćica se u komentarima potužila da joj nije jasno kako je još uvijek mijenjaju s Pamelom Ramljak, kad je prošlo već 10 godina od raspada grupe.

Pjevačica Neda Parmać na Facebooku je podijelila komentar jednog pratitelja, koju je zamijenio s Pamelom Ramljak, kolegicom s kojom je pjevala u grupi Femminem.

- Jutro Pamela, napisao joj je stanoviti  Nenad, a ona mu je spremno odgovorila "Jutro Anđelko".

- Nisam ja Anđelko, pobunio se Nenad, a Neda mu je kazala kako ni ona nije Pamela. Nakon toga, pjevaćica se u komentarima potužila da joj nije jasno kako je još uvijek mijenjaju s Pamelom Ramljak, kad je prošlo već 10 godina od raspada grupe. 

Foto: Facebook/TS Auris
Podsjetimo, Feminnem je bila ženska pop i dance grupa koju su u posljednjoj fazi činile Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos.

Osim po svjetski urbanoj glazbi i tome da djevojke same pišu svoje pjesme, ova grupa je bila poznata i po čestim izmjenama članica. Uz Nedu i Pamelu u originalnoj postavi bila je Ivana Marić, koju je 2007. zamijenila Nikol Bulat, a 2009. umjesto nje je u bend stigla Nika Antolos. Izdale su tri albuma i dva puta su bile na Pjesmi Eurovizije.

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije