Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na TikToku

Poznatu britansku pjevačicu oduševio video Elle Dvornik: 'Znam točno kako se osjećaš'

Foto: Screenshot
1/9
08.02.2022.
u 08:00

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem se Instagram profilu pohvalila kako je poznata Britanska pjevačica Paloma Faith podijelila njezin TikTok video.

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem se Instagram profilu pohvalila kako je poznata Britanska pjevačica Paloma Faith podijelila njezin TikTok video i snimila duet.

Palomu, inače autoricu hita ‘Only Love Can Hurt Like This’ oduševio je Ellin video.-Znam točno kako se osjećaš, grozno je- rekla je pjevačica gledajući Ellinu objavu u kojoj govori koliko joj se život promijenio otkad ima djecu te zapjevala njezin hit, a video je pregledan preko milijun i pol puta na TikToku.

@palomafaithreal #duet with @elladvornik ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

Ella je nedavno istaknula važnost mentalnog zdravlja te uzimanja vremena za sebe nakon što je postala mama.

-Rodiš dvoje djece, sreća neizmjerna. Zaboraviš na sebe, žrtva neizbježna. Prioriteti se promjene preko noći, promijeniš se i ti. Ne misliš na sebe više, fokus je na njima. Tu i tamo si s vremenom priuštiš neki tretman, neke nokte, neke trepavice, nekad ništa. Kad odeš u shopping, vratiš se sa stvarima za djecu. Ispunjuje te njihova sreća i osmijeh, a gdje si ti? Znaju li ljudi oko tebe koliko nekad misliš na staru sebe, koliko čezneš za nekim osjećajima, sjećanjima koji su te opisivali? Koliko ti fale male stvari, mali događaji, male geste? Koliko se osjećaš krivom kad odeš na taj jedan tretman u mjesecima i potrošiš tih par sati koje misliš da nisi zaslužila jer ti više nisi bitna? Godine prođu i postane malo lakše, odu u vrtić i dobiješ malo vremena za sebe, a i dalje te opsjeda krivnja. Je l' previše radiš? Je l' oni ispaštaju?- napisala je Ella pa dodala što bi sve majke trebale napraviti za sebe ove godine.

Foto: Instagram

Ove godine uzmi malo vremena i podsjeti se, djeca zaslužuju i sretnu mamu. Ženu koja se smješka, koja voli život, koja uživa. Ne govorim da moraš vježbati i imati pločice, radi što tebe čini sretnom. Je l' tako loše malo biti sebična? Je l' ikome zaista oduzimaš sreću svojom srećom?", istaknula je Ella.

-Ove godine želim svima vama da se osvrnete u dubinu svoje duše i da zapamtite da je iz vas izašlo još nekoliko vas, i sve ste to podnijele junački, i zaslužujete sve tretmane i sve “sebične” trenutke! Zaslužujete biti još bolje verzije sebe, i zaslužujete se ponositi time i hvaliti se time! Molim vas nemojte brigu za vaše mentalno zdravlje nazivati sebičnim, to je minimum minimuma koji dugujete sebi i malim ljudima oko vas. I ako i dalje niste hrabre, kad vam netko kaže da ste sebični vi se pogledajte u ogledalo i recite “ Pa nije majka p**ku rodila” i uzmite što je vaše! Jer ste kraljice i ne dao im bog da vam skinu krunu s glave, i ne skidajte ju ni drugim ženama- zaključila je influencerica.

VIDEO: Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj  Georgini ima najgore ocjene publike


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Anna
Anna
15:22 14.02.2022.

Jaka vaznost , Paloma 🙄😏ona je nju komentirala, meni se čini da ta prati svih po cile dane ,pa tako je naletila i na tebe ,ili zbog prezimena Pirs ili je uočila svog zemljaka Carlija pa je tako i tebe ubrala . .kako god nije neka vaznost odnosno neki bauk 🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije