Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometaš

Nikola Kalinić je svoju suprugu Vanju osvojio na prvi pogled: 'Bio je ozbiljan i zreo'

Foto: Instagram screenshot
1/7
07.02.2022.
u 14:52

Par je devet godina proveo u vezi, a sudbonosno 'da' izgovorili su 2013. Veliku svadbu nisu imali, jer je Vanja tada bila u visokoj trudnoći. Par ima dvoje djece: sina Matea i kćer Lote.

Nogometaš Nikola Kalinić (34) vratio se u Hajduk, vijest je to koja je danas odjeknula. Nikolu će u povratku u Split pratiti i njegova obitelj: supruga Vanja (35) i njihova djeca. Naime, Nikola je iz Hrvatske odselio 2009. godine, a njegova obitelj živjela je na adresama u Italiji, Engleskoj i Ukrajini.  

Vanja i Nikola upoznali su se 2004. godine u Splitu preko zajedničkih prijatelja. Kako je Vanja jednom kazala, nogometaš ju je osvojio na prvi pogled i to svojom zrelošću i ozbiljnošću. Par je devet godina proveo u vezi, a sudbonosno 'da' izgovorili su 2013. Veliku svadbu nisu imali, jer je Vanja tada bila u visokoj trudnoći. Par ima dvoje djece: sina Matea i kćer Lote.

Inače, supružnici su svako ljeto provodili u Splitu gdje imaju stan, a kako piše Slobodna Dalmacija tamo bi sada trebali i stanovati. Vanja i Nikola bliski su prijatelji s nogometašem Ivanom Perišićem i njegovom suprugom Josipom, što se može vidjeti i po mnoštvu zajedničkih fotografija na društvenim mrežama. Dodajmo, da je Vanja diplomirala na zagrebačkom poslovnom učilištu, a aktivna je i na Instagramu gdje objavljuje mnoge fotografije sa suprugom i obitelji te ima više od 8 tisuća pratitelja. 

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Komentara 1

KA
Kakodane
16:00 07.02.2022.

Ozbiljan, zreo i solventan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije