Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u obitelji

Poznati goli kuhar dočekao peto dijete, njegove kćeri prerezale pupčanu vrpcu

Jamie Oliver u društvu obitelji
Foto: John Stillwell/Press Association/PIXSELL
1/5
08.08.2016.
u 16:10

"Presretni smo, osjećamo se blagoslovljeno, zahvalno i kao da smo se ponovno zaljubili. Ponosni smo na naše dvije najstarije kćeri koje su prerezale pupčanu vrpcu", napisala je oduševljena majka Jools

Popularni "goli kuhar" Jamie Oliver (41) dobio je svojeg drugog sina. Ponosni roditelji Jamie i Jools Oliver prve fotografije prinove podijelili su na društvenim mrežama.

"I onda se dogodilo ovo! Dobili smo dječaka! Svi u obitelji jako su iznenađeni i sretni", napisao je poznati kuhar na Twitteru. 

Peto dijete bračnog para koji je zajedno 16 godina, rodilo se u bolnici u središtu Londona, javlja The Sun. Njihove dvije najstarije kćeri prerezale su pupčanu vrpcu.

Majka Jools na Instagramu je podijelila fotografija gdje doji novorođenče. "Presretni smo, osjećamo se blagoslovljeno, zahvalno i kao da smo se ponovno zaljubili. Ponosni smo na naše dvije najstarije kćeri koje su prerezale pupčanu vrpcu", napisala je oduševljena Jools na Instagramu. 

 

>> Jamie Oliver zaposlio pedofila i naišao na osudu cijelog svijeta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije