Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno

Poznati glumac priznao da se tuširao gol s ocem, a sad ispred kćeri on šeće bez odjeće

Foto: DPA/PIXELL
1/14
06.03.2024.
u 23:00

Bradley Cooper otkrio je da ispred kćeri Lee šeće u opuštenom izdanju, gol, a također znaju i razgovarati dok je on na toaletu, a ona se tušira.

Holivudski glumac Bradley Cooper otkrio je da kod kuće prakticira jednu opušteniju naviku koja je mnoge šokirala. Naime, u podcastu Armchair Expert Daxa Sheparda, nakon što je voditelj rekao da je njegova obitelj cijelo vrijeme gola u svojoj kući, Bradley je rekao: "I ja sam isto".

- I ja sam bio takav. Ne s mamom nego s tatom. Moj tata je uvijek bio gol, uvijek sam se tuširao s njim - priznao je američki glumac. Voditelj ga je potom upitao: "I sasvim ti je udobno gol hodati ispred kćeri?" - "Totalno", potvrdno je odgovorio Bradley Cooper. 

Dodao je i to kako on i njegova šestogodišnja kći Lea bez problema razgovaraju i dok je on na toaletu. Voditelj ga je zatim upitao: "Smatraš li da tvojoj kćeri to smeta?" - Ma ne, ona bude u kadi, a ja na školjci, to je naš normalan odnos - odgovorio je Bradley i iznenadio mnoge ovakvom navikom i odnosom s kćeri. 

 

1/9

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Inače, Bradley je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, a mnogi ga znaju i po ljubavnom životu koji je dijelio s manekenom Irinom Shayk s kojom ima kćer. Posljednjih nekoliko tjedana priča se da je u vezi s manekenkom Gigi Hadid, a iako oni to nisu potvrdili, nedavno su ipak viđeni u Londonu kako šeću držeći se za ruke te su mnogi shvatili upravo to kao potvrdu njihova odnosa. 

 

VIDEO: Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:19 07.03.2024.

Sve je ok, nema prekršaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije