Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrepčani na nogama

Pozitivan koncert 'rasturio', karte za večeras gotovo rasprodane

Pozitivan koncert
Foto: Marko Prpić/PXSELL
1/12
29.11.2014.
u 09:39

Gotovo tisuću i pol gledatelja ispratilo je njihov nastup i zagrijalo dlanove za povratak Elementala na najveći dvoranski koncert godine

Puna Velika dvorana zagrebačkog Doma sportova oduševljeno je ispratila prvu večer desetog jubilarnog Pozitivnog koncerta.

Deseti Pozitivac svojim su premijernim nastupom otvorili riječki Jonathan koji su u pola sata pokazali da su stvoreni za velike pozornice. Gotovo tisuću i pol gledatelja ispratilo je njihov nastup i zagrijalo dlanove za povratak Elementala na najveći dvoranski koncert godine. Na energičnu hip hop družinu idealno su s nastavili Jinxi, još jedni debitanti Pozitivnog koncerta.

U sat vremena Yaya i društvo prošetali su se svojim prebogatim katalogom i savršeno odigrali ulogu co-headlinera. TBF su svoje drugo ukazanje na Pozitivcu shvatili jako ozbiljno i otvorili nastup pjesmom “Moj um pali” s kultnog prvijenca. Sat i pol svirke, završene oko 1 ujutro, dobro su uznojili pun Veliki Dom i na najbolji način najavili drugi koncertni dan.

Danas će se na pozornici Doma sportova izredati Luxus Lord, Kandžija i gole žene, Brkove i Dubioza kolektiv. Ulazi će biti otvoreni od 19:30, a prvi nastup počinje u 20:15. Očekuje se izuzetno velika gužva te se mole svi gledatelji da što ranije dođu do

U prodaji je ostalo svega nekoliko desetaka ulaznica koje se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dancing Bearu i Dallas Music Shopu.

>>Pozitivan koncert prvi put u formi dvodnevnog festivala

 

Komentara 3

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:02 29.11.2014.

Sve je to glazbena (muzička) sekcija JNA.

ĆA
ćaćaća
12:16 29.11.2014.

još jedan partijski bend..sigurno ih podrže njihovi drugari iz let3 majke hladno pivo severina itd..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije