Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Postoji li mjesto'

Novi singl Kristijana Rahimovskog na 4. mjestu službene Top liste Zagrebačkog festivala!

Kristijan Rahimovski
Foto: Hrvoje Banić
17.12.2013.
u 09:59

Aktualni singl Kristijana Rahimovskog 'Postoji li mjesto' koji se u izdanju diskografske kuće Hit Records zavrtio u radijskom eteru iz dana u dan bilježi sve veće uspjehe. Komentari i kritike su odlične, a Kristijan ne skriva svoje oduševljenje što je singl u ovo kratko vrijeme pronašao put do publike.

Glazbu i tekst pisao je sam Kristijan, dok je aranžman napravio Igor Ivanović. Ovim singlom Rahimovski će se predstaviti na 61. Zagrebačkom festivalu koji će se održati u siječnju 2014. godine.

Na pitanje kako bi opisao pjesmu sa kojom će se predstaviti na spomenutom festivalu, evo što je rekao : ˝ Pjesma je iz 'izvučena iz ladice', slučajno sam naletio na nju, shvatio sam da je dobra i da je treba uglazbiti. Ljubav me inspirirala i ona je glavni motiv, tekst govori o vremenu u kojem živimo u kojem se ta ista ljubav bori. Kada pogledam unatrag, nije mi bilo teško napisati glazbu, a i dobio sam jako dobre smjernice.

˝Postoji li mjesto˝ pjesma je koja je prolazila kroz tri faze, da bi na kraju Igor Ivanović stavio točku na i.

Treba naglasiti kako je osnovna emocija zadržana u pjesmi i vjerujem kako će se mnogi ljudi pronaći u ovoj pjesmi, jer svi jako dobro znamo da postoji mjesto gdje živi prava ljubav! ˝

Za prvi tjedan emitiranja svih osamnaest pjesama koje će biti predstavljene na 61. Zagrebačkom festivalu stigla je i službena Top lista Zagrebačkog festivala!

Singl 'Postoji li mjesto' svoje mjesto je pronašao u top pet pjesama, točnije na 4. mjestu!

˝ Presretan sam, moja ekipa i ja itekako vjerujemo u ovu pjesmu. Pustili smo da singl napravi svoje, i očito je da je riječo odličnoj pjesmi koju su svi prepoznali. Jedva čekam pjesmu izvesti na festivalskoj pozornici i publici pokazati ono najbolje od sebe! ˝- rekao je Kristijan Rahimovski povodom velikog uspjeha singla 'Postoji li mjesto'

Singl 'Postoji li mjesto' poslušajte na Youtube linku HitRecords Discography

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije