Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesavršeno savršena

Poruka plus size modela: Gledajte svoje tijelo kao savršeno biće

Foto: Instagram
1/4
08.02.2018.
u 12:20

Lucija Lugomer objavila je na Instagramu poruku kojom poručuje svima da prihvate svoje mane jer život je kratak.

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer novom objavom na Instagramu ohrabrila je sve da se ponose i prihvate svoje mane jer život je prekratak.

Uz objavu u kojoj piše kako nema smisla plakati nad strijama i ostalim nesavršenostima tijela objavila je i svoju fotku u korzetu, a obožavatelji iz cijelog svijeta su joj zahvalili na ovoj objavi i udijelili niz komplimenata.

 

 

Girls, ALWAYS be in love with the shape of yourself !!! 👑 • I stvarno, dozivite svoje tijelo na osobnoj razini...plesite, gibajte se, gledajte svoje tijelo kao savrseno bice koje se uistinu s nekim posebnim razlogom s godinama razvija, zivi i stari. Protiv godina ne mozemo i zasto se boriti kada se s njima jednostavno mozemo stopiti u savrsenu cjelinu? Svakodnevno gledam u zene koje se toliko srame svojih godina, svoga tijela, svojih oblina i ponasaju se prema njemu kao da im je najgori neprijatelj ili znate onu ‘ono nikada nece biti dovoljno dobro’ - gledaju na svoje tijelo kao da je jedna velika .M.A.N.A. 😉 ...a sigurna sam da znate kako je to- onako duboko u sebi. Oh vidi strija - oh, vidi jastucica pored pazuha 😱 Jao! I sta cemo sad? Plakati i pokunjavati same sebe? Zasto? Zivot je stvarno preeeee-kratak na bavljenje s takvim stvarima...ja biram biti svoja...takva - svoja - nesavrseno - savrsena...i biram se igrati i uzivati u zivotu. Pokusajte i vi, necete pozaliti...a kako ce vam tek tijelo biti zahvalno?! Te sifre i racunice nemam, to morate otkriti same 💋😉 • • BTW., DO YOU HAVE ANY RECOMMENDATIONS ON BEAUTIFUL LINGERIE? 😍 This one on me is by @playfulpromises • • • • • #ootd #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #style #love #beautiful #currentlywearing #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #plussize #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #curvysensedoll #plussize #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #plussizemodel

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

- I stvarno, doživite svoje tijelo na osobnoj razini...plešite, gibajte se, gledajte svoje tijelo kao savršeno biće koje se uistinu s nekim 
posebnim razlogom s godinama razvija, živi i stari.  Protiv godina ne možemo i zašto se boriti kada se s njima jednostavno možemo stopiti u  savršenu cjelinu? Svakodnevno gledam u žene koje se toliko srame svojih godina, svoga tijela, svojih oblina i ponašaju se prema njemu kao da im je najgori neprijatelj ili znate onu ‘ono nikada neće biti dovoljno dobro’ - gledaju na svoje tijelo kao da je jedna velika .M.A.N.A., a  sigurna sam da znate kako je to- onako duboko u sebi.  Oh vidi strija - oh, vidi jastučića pored pazuha 😱 Jao! što ćemo sad? Plakat. Zašto?  Život je stvarno preeeeeeeeekratak na bavljenje s takvim stvarima...ja biram biti svoja...takva - svoja nesavršeno savršena... i biram se igrati uživati u  životu.Pokušajte i nećete požaliti...kak će vam tek tijelo biti zahvalno?! Te šifre računice nemam, to morate otkriti same. - napisala je Lucija.

1/10

Komentara 4

LU
Lujo123
12:54 08.02.2018.

doktori veliju kak je prekomjerna debljina jako štetna za zdravlje. Ženo hajd doktoru!

PU
paul-umpe
12:36 08.02.2018.

koja drobina.puna je pice i kole.

Avatar maxist
maxist
12:47 08.02.2018.

buhtla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije