Naslovnica Showbiz Clubbing

Pogledajte što je Zdravko Čolić radio lutajući romantičnim Portugalom

Spot za pjesmu "Tebe čuvam za kraj" glazbenik je snimio u Lisabonu, gradu čiji karakter odgovara karakternu njegove nove pjesme.
08. svibnja 2018. u 15:16 2 komentara 1050 prikaza
Foto: Aleksandar Kerekeš Keky
Pogledajte galeriju 1/6

Zdravko Čolić objavio je spot za pjesmu koja je već postala radijski hit u regiji, "Tebe čuvam za kraj". 

zvijezda spota Zdravko Čolić uhvaćen u Dubrovniku s lijepom manekenkom

Spot je sniman u glavnom gradu Portugala, Lisabonu, jednom od najljepših pomorskih gradova Europe. Uživajući u prelijepom ambijentu koji je savršeno oslikao glazbenu temu pjesme "Tebe čuvam za kraj", za koju je glazbu i tekst napisao Miroslav Rus, mijenjale su se slike lokacija i na najživopisniji način oduševljavale osmeročlanu ekipu, na čelu s redateljem spota Aleksandrom Kerekešem Kekijem.

"Imao sam ideju da se spot snimi u Lisabonu s obzirom na glazbu te smo redatelj spota i ja razmišljali o tome. Žanr pjesme je takav, da je to jedna vrsta salse, asocira malo na fado i na latino muziku, neki Portugal, neki polubrazilijanski ritam i konačni izbor pao je na Lisabon", otkrio je Čolić.

Zdravko je u spotu dobio ulogu fotografa koji, lutajući romantičnim ulicama portugalske prijestolnice i divljom obalom Atlantskog oceana, pravi kolaž najraznovrsnijih fotografija. Sklapajući ih u mozaik, a trazeći onu pravu fotografiju koja će u ovoj igri svjetlosti i sjenki sklopiti mapu, Zdravko nas na slikovit način na kraju spota dovodi do finalne slike i otkriva ženu koju čuva za kraj!

"Lijep je osjećaj znati da je Zdravko pjevao moju pjesmu. Kao mali, volio sam skupljati sličice, pa sam to prenio i na moj glazbeni rad. Godine su učinile svoje, nedostajao mi je samo Zdravko Čolić. Eto, tako je nastala pjesma 'Tebe čuvam za kraj'", otkrio je autor pjesme Miroslav Rus za koju aranžman potpisuje Nikša Bratoš.

Ovo je četvrti video spot s novog Čolićevog albuma "Ono malo sreće", prvog zajedničkog regionalnog izdanja dvije najveće izdavačke kuće Croatia Recordsa i PGP RTS.

Big Brother Orky s ostalim stanarima uz cajke slavio pobjedu loreen LOREEN Atraktivna pobjednica Eurosonga danas je neprepoznatljiva Kraj je blizu? Otkriveni novi sočni detalji iz braka Donalda i Melanije Trump
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Avatar Celzijus
    Celzijus:

    Mnogo bre važna vest iz regiona za Hrvatsku i Hrvate. Ko je kriv Mađarima kaj nisu u regionu, pisali bi onda i o njihovim pevačima, teniserima, telićima, bikićimja i vučkićima...

  • sudbina x:

    Zaboli me k............