Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veseli uskrsni vikend

Pogledajte kako se proslavio Uskrs u Operi

Uskrs u Operi
Foto: PR FOTO
1/4
17.04.2017.
u 12:06

U kombinaciji s najnovijim svjetskim hitovima, mladi dizajner unikatnog nakita Petar Grubić uživo je izradio nekoliko primjeraka koji su razveselili najsretnije posjetitelje.

Veseli uskrsni vikend brojni su Zagrepčani kao i njihovi gosti proveli plešući u jednom od najboljih urbanih klubova – Operi. Brojnim zanimljivim tematskim partijima Opera je ušla u proljeće. Nakon primitka priznanja kao World Finest club, modni party obilježio je uskrsni vikend.

U kombinaciji s najnovijim svjetskim hitovima, mladi dizajner unikatnog nakita Petar Grubić uživo je izradio nekoliko primjeraka koji su razveselili najsretnije posjetitelje. Ovaj jedinstveni nakit kombinira vrhunske materijale kao što su koža, staklo, kristali i tropski koralji, a isti su oduševili i domaćicu partija, manekenku Anamariju Stišćak.

Foto: PR FOTO

Klub Opera kroz cijelo proljeće nastavlja s predstavljanjem zanimljivih tematskih partija. Večeras je na rasporedu Omnia party s temom Spring Wonderland, u studentskoj srijedi nas očekuje Crno bijeli svijet, a u petak Taking the trash out.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije