Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastala se prije 15 godina

Mila Elegović otkrila svoj ljubavni status: 'Mora biti muškarac, ne smije biti imitacija muškarca'

Mila Elegović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/10
08.01.2022.
u 10:00

Mila, koja se od fotografa Ivana Balića Cobre rastala prije 15 godina, ne dijeli često detalje o ljubavnom životu, a sada je otkrila da je slobodna.

Glumicu i pjevačica Mila Elegović (51), velik dio gledateljstva prepoznaje kao Irenu Grobnik iz hit-serije “Bitange i princeze”, no mnogi su je zapazili i u serii Dar Mar koja se donedavno prikazivala na Novoj TV. 

Mila, koja se od fotografa Ivana Balića Cobre rastala prije 15 godina, ne dijeli često detalje o ljubavnom životu, a sada je otkrila da je slobodna. 

- Pa trenutno da! Trenutno sam ono što se kaže ''inbetween merriages'', između brakova...hahahaha -  našalila se Mila u razgovoru za InMagazin Nove TV

- Mora biti muškarac, ne smije biti imitacija muškarca, a biti muškarac za mene znači biti karakterno dobra osoba, biti šarmantan, biti veseo, duhovit, brižan, ja to volim reći svojim kolegama u kazalištu, kad muškarac postane bivša bitanga onda mi je to zanimljivo -  dodala je Elegović. 
 
Ranije nam je otkrila kako je htjela biti majka, ali je za to bilo prekasno.  

- Htjela sam biti majka, ali bilo je za to prekasno. Međutim, mislim da je u mojem slučaju postojao razlog zašto nije došlo do toga. To vas uvijek boli jer nam je svima smisao i da produljimo život, koliko god to banalno zvučalo. Tisuću je razloga za smisao života, ali onaj osnovni jest da se život nastavi - zaključila je Mila.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Komentara 7

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:32 08.01.2022.

kada je muškarac "bivša bitanga"... Žene u globalu vole takve muškarce na prvu loptu i onda se razočaraju u braku. Zašto mora biti bitanga koju pokušavate neuspješno promjeniti ? Tražite odmah momke koji nikada nisu bili bitange.

RO
romobil
11:50 08.01.2022.

Nabavi si mušku lutku na napuhavanje ako i ona od tebe ne pobjegne...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:13 08.01.2022.

Već si prošla pedesetu. Ajd malo razmisli bez obzira na iskustvo koje je sigurno bilo bogato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije