Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena ispovijest

Supruga britanskog komičara saznala dijagnozu: 'Oduvijek sam sumnjala, suprug je primjećivao znakove'

Christine McGuinness Sighting - Manchester
Foto: Eamon and James Clarke
1/8
08.01.2022.
u 09:00

Christine McGuinness (33), supruga britanskog glumca i komičara Paddyja McGuinnessa (48) nedavno je saznala da ima autizam, a sada je svoje iskustvo podijelila u knjizi 'Prelijepa noćna mora' te otkrila kako i njezina djeca također imaju autizam.

Christine McGuinness (33), supruga britanskog glumca i komičara Paddyja McGuinnessa (48) nedavno je saznala da ima autizam. Svoje iskustvo sada podijelila u knjizi 'Prelijepa noćna mora' te otkrila kako i njezina djeca također imaju autizam.

- Bilo je čudno, ali sam tijekom života primjećivala male znakove da nešto nije u redu. Moji problemi s hranom, moje poteškoće u društvu, moji pokušaji da budem komunikativna i fokusirana, i moja neodlučnost. Način na koji "plutam" kroz život podsjeća me na ponašanje moje kćeri. Sličnija sam svojoj djeci nego što sam ikada mogla i pomislila- ispričala je Christine koja sa suprugom ima kćer Felicity (5) i blizance Lea i Penelope (7).

Dijagnozu je dobila u kolovozu prošle godine nakon čega su ona i suprug pozvani na sveučilište Cambridge gdje su o svemu razgovarali sa stručnjakom Simonom Barron- Cohenom.

-Nisam samo autistična, već sam i visoko na spektru što je potvrdio i  Barron Cohen. Plakala sam kad sam izašla iz ordinacije. Od olakšanja, ali i od tuge za mlađom sobom. Zbog mržnje prema školi koju sam napustila, zbog nerazumijevanja učitelja i prijatelja. Kada sam rekla mužu da sam autistična, rekao mi je samo jedno. Da je sumnjao godinama, ali da mu nikada nije palo na pamet da mi to kaže- napisala je Christine. Paddy je primijetio kako njegovoj supruzi treba dosta vremena kako bi odabrala između dvoje majice, ali i da se teško nosi s ljudima i stvarnim svijetom.  Christine je otkrila i kako se najbolje osjeća kada je sa svojom djecom, kako kaže upravo zbog autizma.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Komentara 4

KO
konstanta
10:57 11.01.2022.

Danas baš svašta nazivaju autizmom. Valjda misle da je moderno.

ST
Startrack
17:23 10.01.2022.

A rjesenje je bilo vrlo jednostavno. Trebala se udat na "optimal mating distance". Tobi u njenom slucaju bio Britanac plavih ociju, posto je ona malo tamnije, za Britanske mjere, puti. Za neautisticne OMD je beskorisan ali nije za nju.

AN
Anezka
06:08 09.01.2022.

Trebajle joj 33 godine da je to ustanovila??🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije