Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Pjevačica pozirala u toplesu, pratitelji komentirali: Ne možeš nam to raditi

Natali Dizdar
Foto: Instagram screenshot
1/11
15.07.2021.
u 21:00

Pjevačica Natali Dizdar pozirala je u toplesu, a kameri je okrenula lađa. Pratitelji joj poručili da je mačka.

Pjevačica Natali Dizdar (36) trenutno uživa na odmoru na Jadranu, a na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju koja je izazvala reakcije.  Dizdar je pozirala u moru u toplesu, grudi je prekrila rukama, a okrenula je i leđa. "Voda nema neprijatelja", istaknula je u opisu, a fotografija je prikupila više od 1 200 lajkova. 

Na fotografiju su i njezini pratitelji imali komentare. "Pa ne možeš nam to raditi", poručio joj je jedan pratitelj, a drugi je napisao da je mačka. "Okreni se", poručio joj je još jedan pratitelj. "Ruke gore, gore, gore", bio je također jedan od komentara. 

Foto: Instagram screenshot
Inače, pjevačica je  prošle godine iz Lijepe Naše preselila u Veliku Britaniju. "Volim London, puno je događanja, dobre muzike, mogućnosti za rad, otvoren je za strance, odlično je povezan s ostatkom svijeta, udaljen samo dva i pol sata leta od Zagreba", opisala je pjevačica svoje razloge preseljenja za Index.  

Dodajmo i da će pjevačica ovo ljeto raditi, a na svojem Instagram profilu ima i popis koncerata do kraja rujna. Također, pjevačica je u ožujku izdala novi singl imena 'Kad mislim na to'.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

Ključne riječi

Komentara 5

JA
jadnatikoza
22:35 15.07.2021.

Ako na moru nisi bio gol, ko da nisi ni bio na moru

MM
Marljivi mrav
22:31 15.07.2021.

Sve super... ali ipak ova slika u moru bi trebala biti slikana puno bliže... 😁

DU
Deleted user
21:51 15.07.2021.

Divan glas i sve ostalo. Jedino nema ni jednu poštenu pjesmu jer ih sama piše a nije za to sposobna. Šteta Najbolje je kad pjeva strane pjesme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije