Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Par koji je sve šokirao: Milojko i Milijana ulaze u reality?

Milojko i Milijana par su za kojim se ovih dana digla itekakva prašina. Između njih stoji razlika od čak 53 godine
19. ožujka 2019. u 21:12 3 komentara 6490 prikaza
Milojko i Milijana
Foto: Facebook

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21), ulaze u reality show 'Parovi', piše Kurir. "Marić je već bio, zvao je već. Dići ćemo im gledanost", rekao je Milojko, a tome se nada i Milijana.

Ljubav, par NIJE LJUBAV MATEMATIKA Cijela regija bruji o njihovoj vezi: On ima 74 godine, a ona samo 21

Milojko i Milijana par su za kojim se ovih dana digla itekakva prašina. Između njih stoji razlika od čak 53 godine, no oni se izgleda ne zamaraju previše time. Milijana je ovih dana u potrazi za vjenčanicom, a u budućnosti planiraju i nekoliko djece.

- Svadba je zakazana za 7. rujna. Prvo me je privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda. Ne zanima me tko što misli i govori, Mikana (kako mu tepa) poznajem cijeli život, susjedi smo i ja sam dolazila kod njega pomoći mu kad je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila - kazala je Milijana.

Parovi poznaje li ljubav godine? Njoj je 78, a njemu 39: Ludo se volimo, a u krevetu smo kao zečevi

Miljana je svjesna kako mnogi komentiraju da je ona s Miloskom iz nekog interesa, no ističe kako je ne zanimaju takvi komentari.

- Mnogi misle da sam s njim iz interesa, ali sve je najnormalnije. Nemamo problem reći da su njegova ukupna primanja 50.000 dinara (3100 kuna). Nas dvoje živimo u našoj drvenoj palači, tu ćemo prezimiti, a na proljeće ćemo krenuti s renoviranjem kuće koju je Mikan davno sagradio, ali koja je sasvim normalna, nema nikakvog luksuza i bijesa - dodala je.

usporedila
Ella Dvornik objavila koliko zarađuju YouTuberi u Hrvatskoj: 'Pa kažu da nađeš pravi posao'
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Jesu li uplate u obvezni mirovinski fond moja imovina?