Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek u trendu

Ovaj modni detalj svi su primijetili kod Ane Karamarko dok je odlazila s istražiteljima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
20.05.2020.
u 16:01

Stručnjakinja za marketing poznata je i po svom besprijekornom stilu i istančanom modnom ukusu, a na vjenčanju je nosila jednostavnu bijelu haljinu i zlatne štikle ukrašene cirkonima

Dok je s istražiteljima Uskoka izlazila iz ureda svoje tvrtke Drimija Ana Karamarko u ruci je nosila jednu os svojih najdražih torbi.
Modni znalci primijetili su odmah kako je riječ torbi s potpisom Givenchy i riječ je o modelu Nightingale. To je stariji model koji ni danas ne izlazi iz mode, a kada je tek izašao na tržište modni časopisi o njemu su pisali kao o modelu koji će uvijek biti trendi. U trenutku kad je  Givenchy ovaj model stavio u prodaju cijena mu je bila oko 15 tisuća kuna, a sada je nešto jeftiniji i može ga se kupiti za šest tisuća kuna. 

1/13

Supruzi Tomislava Karamarka ovo je jedna od dražih torbica pa ju je nosila u više prigoda. Imala ju je tako i na predavanju na NEM-u u Dubrovniku prije pet godina. Stručnjakinja za marketing poznata je i po svom besprijekornom stilu i istančanom modnom ukusu, a na vjenčanju je nosila jednostavnu bijelu haljinu i zlatne štikle ukrašene cirkonima, a jedini nakit koji je imala na sebi bila je Tiffanyjeva narukvica, dar njezine mlađe sestre Jelene.

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

SO
sohnahoakasaa
17:15 20.05.2020.

Hahahahaa kakav super 'tajmning'. Odavno nas hrvatska policija, tako cijenjena u EU, sa fantastičnim rezultatima u svom poslu pripremala da je gospođa sumnjiva po nekoliko 'osnova'. Zakaj tek sad privođenje? K'o za sve Izbore. Kapitalci buju vani jako brzo oni 'nepodobni' buju dugo dokazivali da su nevini i kad to dokažu onda više nikog istina nebu zanimala.....

ZM
zekoslav mrkva
21:29 20.05.2020.

dragi prijatelji ,moja žena je nevina

A0
.anticenzura.06
17:09 20.05.2020.

Ova je bliska sa Cerkvom, nema od toga nista, jos ce njoj drzava morati ostetu platiti kada ovi navale kukati da ih komunisti proganjaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije