Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj na okupu

Otkriveno koja su imena svojim blizankama dali Elin i Ivica Kostelić

Ivica Kostelić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
26.03.2020.
u 11:25

Elin je blizanke rodila u petak u Petrovoj bolnici, a par ima i dva starija sina Ivana i Leona.

Elin Kostelić prošli petak u Petrovoj bolnici rodila je blizanke, a u nedjelju je s ostalim rodiljama bila evakuirana nakon jakog potresa koji je pogodio Zagreb. Suprug Ivica Kostelić brzo je nakon potresa stigao iz Sobočana kod Kloštar Ivanića s dvojicom sinova, petogodišnjim Ivanom i trogodišnjim Leonom i suprugu i kćeri odveo kući. 

– Nezgodno je bilo to što je u tom času nestalo struje pa mogu zamisliti što su pomislile sve one majke čija su djeca bila odvojena od njih ili su bila vezana uz bilo kakvu medicinsku aparaturu. Srećom, baš u tom času potresa naše bebice bile su kod Elin tako da je ona sve to doživjela ipak manje šokantno od nekih drugih majki – rekao je Ivica za Večernji list. Imena svojih princeza nije otkrivao, ali Gloria doznaje kako je bračni par Kostelić svojim kćerima dao imena Kata i Jana. 

VIDEO: Smogovci daju podršku: "Budimo snažni, ponosni i pribrani!"

 

Komentara 11

MI
mica1111
11:38 26.03.2020.

Lijepa domaća imena.Nek su žive i zdrave.Sretno djeci i roditeljima.

IB
ibiza
22:36 26.03.2020.

prvo da im cestitam a drugo ne zanima me ni jedan posto

DU
Deleted user
19:02 26.03.2020.

Volim kod Ivice što ga boli briga za modu. Bitno mu je da mu je ugodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije