Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA 2024

Otkrili smo zašto je došlo do tehničke pogreške prije nastupa Borisa Štoka

Foto: Renato Branđolica
1/12
25.02.2024.
u 21:06

Do pogreške je došlo, otkrili smo, zato što Borisu nije radio monitoring.

Uoči nastupa Borisa Štoka došlo je do tehničkih problema. Naime, najavljen je izvođač, ali se on nije pojavio na pozornici. Naime, kadar je dvadesetak sekundi bio na pozornici na kojoj nije bilo nikoga.
Do pogreške je došlo, otkrili smo, zato što Borisu nije radio monitoring

Podsjetimo, na pozornicu je došao je voditelj Duško Ćurlić i objasnio da se radi o tehničkim problemima: - Draga naša publiko, ovo je prijenos uživo. Javio se jedan mali tehnički problem, riješit ćemo, nadam se, ubrzo taj tehnički problem. Jeste mi zadovoljni do sada ovim nastupima? - pitao je publiku voditelj. 

- Da znate kako su svi ostali nestrpljivi da dođu ovdje na pozornicu - dodao je Ćurlić nakon čega je objasnio kako dolazi Boris Štok. Zamolio je za pljesak svima koji se nalaze u Green roomu Dore. Voditelj je otišao s pozornice, a nakon nekoliko trenutaka Štok se pojavio na pozornici. 

Ovo nije prvi tehnički problem na samom natjecanju. Naime, tijekom druge polufinalne večeri i nastupa Natalie Balmix i njene pjesme "Dijamanti" došlo je do tehničkih problema s matricom. - Ljudi smo, svi griješimo! Sigurna sam da se to neće dogoditi u finalu. Nisam znala da se to dogodilo, javili su mi da su prenijeli svi - odgovorila je tada na press konferenciji sama pjevačica.

 

Ključne riječi

Komentara 4

TU
TutoBruto
22:14 25.02.2024.

To se događaj kada se zapošljava preko veze i politike a ne struke i diplome odgovarajuće.

DU
Deleted user
21:33 25.02.2024.

Bezveze drama, ovaj skočio do pisoara.

NE
NervozniPoštar
21:15 25.02.2024.

Do pogreške je došlo zbog nemara i nesposobnosti. To je već uobičajeno na državnoj televiziji. Na privatnim televizijama se to ne događa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije