Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Olja dočekala Dragana u seksi halterima pa usred večere izvadila pištolj: 'Bio sam šokiran'

Foto: RTL
1/8
13.05.2021.
u 08:38

'Ja sam Olja Croft i od sada si ti moja meta'', šokirala je pomalo zbunjenog Dragana.

Nakon što su se posvađali na samom početku romantičnog putovanja Olja i Dragan iz showa 'Ljubav je na selu' odlučili su izgladiti svoj odnos. Dragan je svoju odabranicu odlučio iznenaditi romantičnim ručkom, ne znajući da Olja njemu sprema iznenađenje. 

Nakon mokre i blatnjave avanture u kajacima, Olja je Draganu, baš kao što je i obećala, odlučila servirati osvetu. U provokativnoj modnoj kombinaciji i u maniri prave akcijske heroine, Olja se pojavila na susretu u centru Osijeka.

''Jako me isprovocirala ta njegova arogancija… Jako me razljutilo. Razmišljala sam što da napravim, na koji način da ga zbunim. On nije bio svjestan što ću mu ja pripremiti'', najavila je.

''Ja sam Olja Croft i od sada si ti moja meta'', šokirala je pomalo zbunjenog Dragana. ''Njegova simpatija prema meni je neupitna, no mislim čak kako smatra da sam ja tvrd orah za njega – u momentu se i boji, ali bi i krenuo u neku borbu sa mnom''.

Foto: RTL/Screenshot
Olja i Dragan uživali su na romantičnoj večeri na obali Drave, a Olja je odlučila iskoristiti priliku i pitati Dragana kakav dojam ima o njoj.- Pa ne znam, imaš li možda neko oružje? - pitao ju je.No nije se nadao da će ona i zaista iz torbe izvaditi plastični pištolj i staviti ga na stol.- Sada ćemo drugačije pričati - rekla je Olja.

- Bio sam šokiran u prvi mah, nisam znao je li to pravi - rekao je Dragan koji je i Olju suočio sa škakljivim pitanjima.

Foto: RTL/Screenshot

''Jesi sumnjala u to da ću tebe izbaciti ili da ćeš ti biti moja odabranica? Iskreno'', upitao je Olju Dragan pa se prisjetio, ''Nisi se ništa trudila oko mene posebno''.

''To je bila moja taktika, tako to funkcionira'', odgovorila mu je Olja te kazala kako nije požalila što je bila na njegovoj farmi, no kako joj još uvijek treba vremena jer je emotivno jako povrijeđena.

''Olja ima gotovo istu situaciju kao i ja. Mislim da ona još nije spremna za neke veze, ali i trenutno stanje između nas dvoje je takvo – oboje smo oprezni u svemu tome i ako nismo baš sigurni da je to to, ne otvaramo se baš'', zaključio je farmer.

Foto: RTL/Screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković 

Ključne riječi

Komentara 4

HU
Hulk
10:25 13.05.2021.

Olja mi izgleda kao neka izlapljela uličarka !

MA
Mary5
09:21 13.05.2021.

Dragane, Dragane, sto si trazio , to si i dobio...

BI
bicek
11:28 14.05.2021.

dokle više '''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije