Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA PJEVAČICA

Zsa Zsa pokazala kako napreduje njezina borba s aknama: 'Isto mjesto i ista, ali potpuno druga osoba'

Foto: Instagram
1/8
16.09.2021.
u 09:30

- I sve one lijepe riječi koje ste slali meni, nastavite širiti i drugima! Jedna topla riječ čini čuda! Ohrabrujte nesigurne i budite primjer na ovim okrutnim društvenim mrežama - dodala je pjevačica te se zahvalila svima još jednom zbog čiste kože i uma.

Naša mlada pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa (27), na svojem je Instagram profilu podijelila kako napreduje njezina borba s aknama. Zsa Zsa je objavila album fotografija u kojem se nalazi fotografija od ove godine i od prije godine dana te poruka koju je uputila svima koji se bore s ovim problemom. "Isto mjesto i ista, ali potpuno druga osoba", napisala je u opisu te pojasnila da misli na psihički drugu osobu, a ne fizički. Napisala je da je sada nova, sigurnija i sretnija, jer je prihvatila samu sebe. "Zbog vas! Nisam se promijenila preko noći, sama. Ljudski je tražiti potvrdu u drugima, to je odrastanje. A onda je s vremenom naučiš pronaći u sebi. Pokazali ste mi koliko smo svi jednaki, u trenutku kad ste mislili da ja to pokazujem vama. A ne znate koliko je to zapravo trebalo meni", istaknula je Zsa Zsa pomoć pratitelja. "Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenija, Makedonija... i dalje... svi smo tu, jedni za druge! I sve one lijepe riječi koje ste slali meni, nastavite širiti i drugima! Jedna topla riječ čini čuda! Ohrabrujte nesigurne i budite primjer na ovim okrutnim društvenim mrežama", dodala je pjevačica te se zahvalila svima još jednom zbog čiste kože i uma. "Faca si kad se oko tebe ljudi osjećaju ugodno i faca si kad ne glumiš frajera ili frajericu tako da spuštaš druge oko sebe! Faca si kad si samo i jednostavno ti, bez prenemaganja", zaključila je Žnidarić. 

U komentarima su joj pratitelji pružili podršku. "Inspiracijo", poručili su joj. "Predivna iznutra i izvana", još je jedan od komplimenata koji su joj uputili. Poručili su joj da joj svaka čast, kao i da je bila i ostala prekrasna. "Tako je to super čitati od tako mlade osobe i tako poznate osobe. Hvala na ovim riječima", jedan je od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

Podsjetimo, Zsa Zsa je prije godinu dana otvoreno progovorila o svojem problemu s aknama i priznala kako je zbog toga izgubila samopouzdanje. Istaknula je da je to napravila kako bi pomogla i drugima koji se bore s ovim problemom. Zsa Zsa je počela objavljivati na društvenim mrežama fotografije bez šminke, a zatim je pred kamerama i skinula šminku. "Ne mogu vjerovati da sad bez problema skidam šminku pred kamerom i uopće mi to nije problem jer, kad vidiš da drugima to ne smeta, onda lakše prihvatiš samog sebe", kazala je Zsa Zsa koja se još jednom osvrnula na vlastito iskustvo i istaknula kako njezin problem s aknama dolazi od problema s hormonima. "Bilo je poprilično bolno. Lice me boljelo od akni, nisam mogla spavati, nisam mogla prati lice, nisam se mogla nasmijati", kazala je u videu pjevačica.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije