Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERAZJAŠNJENE OKOLNOSTI

Ogromna tuga! Iznenada preminula trudna 24-godišnja YouTuberica

Nicole Thea
Foto: Instagram
1/4
13.07.2020.
u 21:44

Pod nerazjašnjenim okolnostima iznenada je preminula 24-godišnja YouTuberica Nicole Thea.

Nicole Thea bila je internet zvijezda u usponu koja je uskoro na svijet trebala donijeti zdravog dječaka Reigna. Plan je bio idilično uživati u novoosnovanoj obitelji, ali umjesto toga, američka YouTuberica naglo je preminula u visokom stupnju trudnoće, a tragičnu vijest potvrdili su na njezinom službenom Instagram profilu. 

- Svim Nicoleinim prijateljima i obožavateljima, s velikom tugom javljam da su ona i njezin sin, koji je trebao dobiti ime Reign, nažalost preminuli u subotu ujutro. Također, s obzirom na to da je Nicole unaprijed zakazala nekoliko YouTube videozapisa, Boga je donio odluku da će im dozvoliti emitiranje. Kao obitelj, tražimo da nam date privatnost, jer su nam srca doista slomljena i borimo se s onim što se dogodilo. Moja predivna djevojaka Nicnac i moj unuk Reign, nedostajat ćete nam do kraja života, sve dok se ponovno ne sretnemo u vječnom nebu - stoji u objavi na Nicoleinom Instagram profilu koju je potpisala njezina majka,  a ispod su u komentarima usljedili posljednji pozdravi mnogobrojnih obožavatelja i kolega koji još uvijek ne vjeruju da 24-godišnjakinje, o čijem se uzroku smrti još ništa ne zna sa sigurnošću, nema.

Foto: Instagram screenshot

Thea je inače u travnju objavila vijest o svojoj trudnoći u jednom od Instagram videa te s velikim uzbuđenje nazvala bebu čudesnom.

Na svom YouTube kanalu imala je preko 80 tisuća pretplatnika, a tamo je često pričala o svojoj trudnoću te se često u njezinim videima pojavljivao i dečko Global Boga, pravim imenom Jeffery Frimpong, a koji je inače ulični plesač. 

U subotu ujutro, Boga je podijelio video u kojem pleše s dječjim kolicima te je otkrio da vjeruje kako će se njegov sin roditi u ponedjeljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije