Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava ispred kluba

Oglasila se srpska misica, djevojka ubijenog muškarca na Zrću: 'Bila sam s njim u Hitnoj, jako sam loše'

Foto: Instagram
1/5
25.08.2022.
u 17:04

Goran Vlaović na Pagu je odmarao s prijateljima i djevojkom, inače srpskom misicom i manekenkom Draganom Banić, koja je o svemu sada progovorila za srpske medije.

Rano jutros na području Katarelca kod plaže Zrće vatrenim oružjem ubijen je crnogorski državljanin Goran Vlaović, poznatiji kao Goro. On je, kako je potvrdila policija, preminuo na putu prema bolnici nakon teškog ranjavanja vatrenim oružjem.

Vlaović se na Pagu nalazio na odmoru s prijateljima i djevojkom, inače srpskom misicom i manekenkom Draganom Banić koja je o svemu sada progovorila za srpske medije. - Ne znam što se točno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila s njim u hitnoj. Užasno mi je - rekla je za Kurir Dragana, koja je s ubijenim Goranom bila u vezi dvije i pol godine. 

- Sve je istina. Jako sam loše, nije mi dobro, loše sam, molim vas za razumijevanje - dodala je u suzama bivša srpska misica koja je od šoka jedva govorila. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, crnogorski mediji pišu kako je ubijeni Vlaović bio član škaljarskog klana, a da mu je u glavu pucao Srbin koji je nedugo nakon ubojstva i uhićen.  Okupljeni su pokušali pomoći ozlijeđenom prije dolaska Hitne pomoći, ali nije bilo spasa. Preminuo je na putu za bolnicu.

Policija i dalje na terenu obavlja očevid i prikuplja dokaze, kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.  Postoji sumnja, navode crnogorski mediji kako se radi o mafijaškoj likvidaciji, te profesionalnom ubojstvu. Navodno policija istražuje mogućnost naručenog ubojstva.  ''Oko 6 sati zaprimili smo dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem'', objavila je policija.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Komentara 22

Avatar tomsom
tomsom
18:07 25.08.2022.

Koliko puta smo vidjeli djevojke i žene u ovoj pozi. Mobitel i i ja , pa vi slinite, Ne ne slinimo na ove snimke, nego same od sebe stvarate predmet sprdnje. muškarci vas zaobilaze u širokom luku, vama ostaju lajkovii slabića, nesigurnih pubertetlija. Primite se se posla, a mobitel ostavite za razgovor.

DU
Deleted user
18:58 25.08.2022.

Jao bre sad ce moram da trazim novog zagondziju!! Schmrtz, tug, jec...

Avatar lasta mala
lasta mala
19:03 25.08.2022.

Srbe ste ispucali, sad servirate crnogorce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije