Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuli su raspravu

Obožavatelji su iznenađeni cijenama ulaznica za Adeleine koncerte: 'Ovo je stvarno previše'

Foto: Instagram
1/7
29.10.2021.
u 22:30

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju s datumima 1. i 2. srpnja i na svojoj službenoj stranici stavila je ulaznice u pretprodaju i njezina stranica se uskoro srušila zbog velikog interesa obožavatelja koji su sada na društvenim mrežama pokrenuli raspravu zbog cijene ulaznica za koncerte koja ih je neugodno iznenadila.

Prije nekoliko dana Adele je najavila dva koncerta iznenađenja u Hyde Parku u srpnju sljedeće godine. Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju s datumima 1. i 2. srpnja i na svojoj službenoj stranici stavila je ulaznice u pretprodaju i njezina stranica se uskoro srušila zbog velikog interesa obožavatelja koji su sada na društvenim mrežama pokrenuli raspravu zbog cijene ulaznica za koncerte koja ih je neugodno iznenadila.

Cijene se razlikuju ovisno o poziciji na kojoj će posjetitelji stajati pa tako cijena najjeftinije ulaznice iznosi oko 800 kuna (90 funti) dok će oni koji žele najekskluzivnija mjesta, takozvane Ultimate Bar Diamond i Ultimate Terrace ulaznice platiti između 3800 i 5100 kuna (435 i 580 funti).

'Obožavam te, ali ne mogu si priuštiti kartu od 90 funti', 'Ovo je stvarno previše', 'Neću toliko platiti', 'Manje sam platio pet dana u Grčkoj' dok su neki obožavatelji stali u njezinu obranu.

 

'Ako itko može prodati tako skupe karte, to je Adele', 'Sigurno će biti rasprodane u nekoliko minuta', 'Nije Adele određivala cijene nego organizatori', pisali su obožavatelji, a rasprava na Twitteru ne prestaje.

 

Inače, Adele je zadnji koncert u Londonu održala 2017. godine, a uskoro će objaviti svoj četvrti album '30'. Posljednji album objavila je prije šest godina, a nova pjesma 'Easy on me' doživjela je veliki uspjeh odmah nakon objave. Zauzela je prvo mjesto na britanskoj ljestvici singlova i oborila mnoge rekorde, među kojim je prestigla Arianu Grande koja je u siječnju 2019. godine s pjesmom '7 rings' imala 16, 9 milijuna singlova, dok je Adele prikupila 24 milijuna streamova. 

Novi album pjevačica je počela snimati prije tri godine, u vrijeme kada je prolazila kroz burno razdoblje, a zasigurno je najočekivaniji album godine.

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije