Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plavi korzet

Njemu je Božić stigao ranije! Slavna pjevačica u popularnoj božićnoj reklami nosi kreaciju našeg dizajnera

Foto: Youtube
1/6
23.11.2019.
u 18:30

Riječki dizajner Juraj Zigman niže nove svjetske uspjehe. Njegova kreacija sada je osvanula i na pjevačici Cardi B u božićnoj reklami za Pepsi.

Juraj Zigman ove je godine doživio pravi poslovni procvat. Riječki dizajner prošli je tjedan otvorio svoj prvi butik u središtu Zagreba, a nedugo nakon toga pohvalio se i novim uspjehom. Naime, upravo on potpisuje kreaciju koju slavna pjevačica Cardi B nosi u novoj božićnoj reklami za Pepsi. Riječ je o plavom korzet odijelu izrađenom po mjeri s upečatljivim Zigmanovim potpisom.

Inače, ovo nije njegova prva suradnja s američkom repericom. Nedavno je kreirao i korzet sako u kojem se Cardi B pojavila u spotu za pjesmu 'Writing on the wall'. Zigman ne krije koliko mu je drago surađivati s Cardi jer je upravo ona tip žene koja zrači seksepilom te zbog toga na najbolji način može donijeti njegove kreacije. Suradnju s pjevačicom Zigman je nedavno opisao i za hrvatske medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@iamcardib in custom @zigman_official corset suit #styledbykollincarter #zigman #cardib #pepsi 💙💙💙💙

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

- Mega zvijezde točno znaju što žele. Bio je to jedan vrlo lijep susret, pun podrške s njene strane. Baš sam zadovoljan. Radit ćemo skupa još jako dugo. U svijetu prate tvoj rad bez obzira gdje si. Cijeli tim stilista koji me angažirao za ovu kampanju s Cardi B informiran je o svemu što radim i stavljam na Instagram - kazao je dizajner u listopadu za 24 sata.

Osim za Cardi, kostime je izrađivao i za brojne druge zvijezde poput Rite Ore i Niki Minaj. U njegovim kreacijama zablistala je i Severina, a svoju naklonost prema našem dizajneru ne krije ni srpska pjevačica Jelena Karleuša koju se također moglo često vidjeti u njegovim kreacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess what's underneath? 😜💣💣💣@iamcardib #zigman #custom

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije