Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suživot

Nina Violić o vezi s Filipom Šovagovićem: 'On nije sa mnom razgovarao tjedan dana'

Zagreb: Nina Violić i Filip Šovagović razmjenjivali nježnosti na utakmici Cedevita - Budućnost
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
01.06.2022.
u 17:43

Iako rijetko u javnosti govori o svojoj vezi Nina je to sada i potvrdila. Priznala je kako ne zna s kojim bi joj frajerom na kugli zemaljskoj bilo zabavnije nego s njim.

Nina Violić i Filip Šovagović prestali su skrivati svoju vezu  2019. godine, ali kada je vijest o vezi odjeknula u medijima kao bomba, njihova romansa iznenadila je i njima bliske prijatelje.

Iako rijetko u javnosti govori o svojoj vezi Nina je to sada i potvrdila. Priznala je kako ne zna s kojim bi joj frajerom na kugli zemaljskoj bilo zabavnije nego s njim.  

- S Filipom je sve ringišpil. Kad je radio muziku za "Baci se na pod", u dva momenta sam ga htjela golim rukama zadaviti, a on sa mnom nije razgovarao tjedan dana kad smo radili njegovu predstavu "Žena popularnog pokojnika". Ali, evo, preživjeli smo. Ne znam stvarno s kojim bi mi frajerom na kugli zemaljskoj bilo zabavnije nego s njim - rekla je za Gloriju
Violić je i nama otkrila neke detalje o vezi. 

- Bili smo se dogovorili da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i na taj način smo se sačuvali dvije godine, onda me je zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave “Zagreb 2020” dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu. - rekla nam je tada Nina.

Podsjetimo, njihovi poznanici i prijatelji na početku nisu vjerovali nagađanjima kako je par zajedno i tvrdili su da su karakterno previše različiti da bi bili skupa, ali u njihovu slučaju pokazalo se opet kako se različitosti privlače

 

Komentara 3

OX
oxymoron
21:17 01.06.2022.

Ne moze se nekoga sprdati, moze se samo s nekim sprdati.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:12 03.06.2022.

Ko minus i plus, ko Amer i Rus

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:47 01.06.2022.

Idem se odmah ubiti. Ne mogu gledati ljude kako toliko pate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije