Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljena lokacija

Maja Šuput se javila iz Turske i pokazala vitku liniju u bikiniju, pažnju je ukrao maleni Bloom: 'Predivni'

Foto: Instagarm
1/12
01.06.2022.
u 17:10

Pjevačicu Maju Šuput (42) posljednjih smo tjedana imali priliku gledati u ulozi voditeljice showa 'Ples sa zvijezdama', a nakon finalne emisije i odrađenog posla Maja se zaputila na obiteljski odmor sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom.

Pjevačicu Maju Šuput (42) posljednjih smo tjedana imali priliku gledati u ulozi voditeljice showa 'Ples sa zvijezdama', a nakon finalne emisije i odrađenog posla Maja se zaputila na obiteljski odmor sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom.

Maja je objavila fotografiju iz zračne luke na kojoj je pozirala s mališanom. - Idemo mi zasluženo na mini godišnji - napisala je u opisu fotografije, a potom je otkrila kako su otputovali u Tursku.

Na svom je Instagram profilu objavila fotografije na kojima je pozirala s Bloomom na pješčanoj plaži D Maris Bay resorta gdje su boravili i prošle godine, a cijena noćenja za dvoje odraslih i dijete košta od 6.000 do 11.300 kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

-Najslađi frajer na plaži u mom naručju. Napokon odmor- napisala je pjevačica uz fotografije na kojima je pozirala u prugastom bikiniju i pokazala svoju vitku figuru, a ispod objave nanizali su se brojni komplimenti.

''Zasluženo'', ''Predivni, uživajte'', ''Osmijeh kojem nitko ne može odoljeti'', ''Zavodnik'', ''Kao reklamni poster'',  ''Prava mama'', pisali su pratitelji.

Inače, Maja se nakon završetka showa zahvalila cijeloj ekipi, sudionicima i gledateljima, a posebno je izdvojila kolegu voditelja Igora Mešina.

- Odradila sam svoj prvi live projekt najgledanije emisije i moram priznati da sam jako zadovoljna i sretna kako je sve prošlo - zaključila je. 

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Komentara 4

Avatar drug Joža
drug Joža
17:35 01.06.2022.

Jel radi itko u centru za socijalnu skrb?

WI
wisnja7
23:06 01.06.2022.

Koga briga gdje ona putuje? Ali gdje su službe za prava djeteta?!?!? Gdje je pravobraniteljica za djecu?!? Jedina majka u Hrvatskoj?!? Dajte vise stanite. Ja sam mislila da je VL ozbiljan list. Dosta vise d tom Šuputivom. Čine je zadužila naviju?

VI
Vinogradsja
17:28 05.06.2022.

Mogla je otić u Bosnu , bliže joj je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije