Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirala i Marijana Mikulić

Nina Badrić nakon dugo vremena snimila duet, obožavatelji oduševljeni: 'Ovo jedva čekamo'

ARHIVA - Nina Badrić snimila spot za pjesmu 'Imati pa nemati'
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
27.10.2021.
u 11:03

Iza Nine su dueti s poznatim regionalnim glazbenicima Dinom Merlinom, Hari Mata Harijem, Mirzom Šoljaninom, Željkom Vasićem, a ovog puta čut ćemo je u jednom novom izdanju.

Nakon dugo vremena Nina Badrić ponovno snima duet. Novosti iz glazbene radionice najavila je na svom Instagramu i otkrila da snima pjesmu sa svojim velikim prijateljem, zagrebačkim pjevačem Alanom Hržicom. 

"Danas smo bili dobri i vrijedni i snimili smo svoj prvi duet koji će se naći na Alanovu albumu duhovne glazbe🙌🏻 Bit’će nešto i od nas, Alan Hržica", napisala je pjevačica uz fotografiju iz glazbenog studija. 

Njezina objava odmah je izazvala oduševljenje pratitelja. "Jedva čekamo", "Bravo", "Izvrsno", samo su neki od komentara. Ispod objave javila se i glumica Marijana Mikulić koja je ostavila emotikone smajlića sa srcem u očima i ruke podignute prema gore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Iza Nine su dueti s poznatim regionalnim glazbenicima Dinom Merlinom, Hari Mata Harijem, Mirzom Šoljaninom, Željkom Vasićem, a ovog puta čut ćemo je u jednom novom izdanju. 

Inače, poznato je da je Nina velika vjernica, a o svojoj duhovnosti često je i javno progovarala. – Vjera mi je najbitnija. Okrenula mi je u mnogočemu pogled na sve. Vjera mi daje mir i zaista mislim da nema toga što čovjek ne može izmoliti. Čovjek mora vjerovati u nešto jer mi smo ljudi duhovna bića koja tragaju za određenim spoznajama. Vjera me je učinila boljom osobom – kazala je Nina prije tri godine u intervjuu za Večernji list. 

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija

 

Ključne riječi

Komentara 5

TR
trabant7
12:16 27.10.2021.

A jel opet bila u Srbiji u hotelu pa imala pikantne "naruđžbe"?

DU
Deleted user
11:26 27.10.2021.

Zijev,zijev.

BE
berija
13:51 27.10.2021.

A baba Anđa vodila bika do krave kuma Milojka pa sad svaki dan čekaju vidjeti rezultat ovog dueta. I o tome ni riječi u ovim trač novinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije