Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnja situacija

Neočekivani gost došao u studio 'Dobro jutro, Hrvatska', voditelji Meštrović i Muck u čudu ga gledali

Foto: HRT/Screenshot
1/7
12.07.2022.
u 12:50

Svi su se čudili kako je ušao na Prisavlje, a voditelj Davor Meštrović u jednom je trenutku i kleknuo kako bi ga pokušao fotografirati.

Emisije uživo najzahtjevniji su novinarski formati jer se mnogo toga u njima ne može predvidjeti. Upravo jedna takva situacija dogodila se jutros na HRT-u tijekom emisije "Dobro jutro, Hrvatska". Gledatelje su ovog utorka kroz emisiju vodili Zlata Muck Sušec (38) i Davor Meštrović (54) kojima se u studiju pridružio jedan neočekivani gost.

Foto: HRT/Screenshot
Riječ je o malenom gušteru koji je privukao pozornost voditelja, a oni su ga odmah poželjeli što bolje vidjeti.  – Toliko je dobro ovdje u studiju da nam je došao mali gušterčić. Pobjegao nam je sad, možda traži mamu – komentirala je tijekom odjavne špice voditeljica Zlata ovu nesvakidašnju situaciju. 

Foto: HRT/Screenshot
Emisiju su odjavili uz pjesmu ''Što si u kavu stavila'', a dok je pjesma svirala u pozadini,, kamerman je zumirao malenog guštera koji je šetao po studiju. Svi su se čudili kako je ušao na Prisavlje, a voditelj Meštrović u jednom je trenutku i kleknuo kako bi ga pokušao fotografirati, no u tom trenutku ispala mu je kutijica od mikrofona. Ova simpatična i nesvakidašnja situacija sve je dobro nasmijala, i voditelje i ekipu iza kamere, ali i gledatelje pred televizijskim ekranima.

Foto: HRT/Screenshot
VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu 

 

Komentara 5

HI
hiohio
12:57 12.07.2022.

Koliko love trpaju od preplate u svoje džepove da su škrti dati za popravak studija gdje rade da im gušteri ne ulaze.

BT
BTW
14:32 12.07.2022.

Isuse, koji događaj! Televisa presenta

AN
antes
16:26 12.07.2022.

"Emisije uživo najzahtjevniji su novinarski formati jer se mnogo toga u njima ne može predvidjeti." To je jasno, jer emisije uživo nisu režirane i pripremljene unaprijed. Ali, kakve to veze ima s ovim bezazlenim, malim gušterom? Što se to zbogg njega moglo dogoditi, da ova emisija bude tako 'zahtjevna', kako sugerira članak? Možda podatak, da je voditelju emisije ispala kutijica od mikrofona, kada se sagnuo, da snimi gušterčića? Ništa, baš ništa. Samo naivno novinarsko pretjerivanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije