Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta neobično

Putinova navodna ljubavnica je trudna, a njegova reakcija kada je doznao spol mnoge je iznenadila

Foto: Pixsell
1/7
12.07.2022.
u 11:36

Maria Vorontsova (37) i Katarina Tikhonova (35) kćeri su koje je Putin dobio u braku s bivšom suprugom Ljudmilom i one su jedine kćeri koje se službeno vode kao njegova djeca, dok djecu iz navodne veze s Alinom nikada nije javno priznao.

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno će uskoro dobiti kćer sa svojom ljubavnicom, bivšom ruskom gimnastičarkom Alinom Kabaevom. Nakon što se rastao od svoje prve supruge, s kojom ima dvije odrasle kćeri, Putin nije u javnosti iznosio nikakve detalje o svom ljubavnom životu, ali u javnosti su brzo počele kružiti glasine o njegovoj vezi s 30 godina mlađom Alinom. Mediji u Velikoj Britaniji poput Daily Maila i The Suna prenose informaciju koju su dobili od izvora bliskih Putinu i tvrde kako će Alina i 69-godišnji Putin uskoro dobiti treće dijete i to djevojčicu.

Navodno Putin nije bio pretjerano oduševljen kad je čuo da će dobiti sedmo dijete, a izvori tvrde da je još manje bio oduševljen kad je čuo da im stiže djevojčica.

– I ovako imam dovoljno djece, a kćeri odavno imam dosta – navodno je izjavio Putin svojim bliskim suradnicima. Maria Vorontsova (37) i Katarina Tikhonova (35) su kćeri koje je Putin dobio u braku s bivšom suprugom Ljudmilom i one su jedine kćeri koje se službeno vode kao njegova djeca, dok djecu iz navodne veze s Alinom nikada nije javno priznao, a šuška se kako s Alinom ima dvije kćeri i dva sina.

Kada je počela ruska agresija na Ukrajinu, Putinova ljubavnica navodno se skrivala u Švicarskoj s njihovom djecom, a ruski predsjednik pobrinuo se da borave u dvorcu koji se nalazi daleko od očiju javnosti i ima najbolje osiguranje. 

VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

 

 

Komentara 12

DA
dado55
14:06 12.07.2022.

Pa neki dan je Putin umirao,a evo sad djecu pravi....

SE
sedam
12:25 12.07.2022.

Ma dajte...to su mu naštampali mladi pobočnici. :-)

NJ
njofra51
15:16 12.07.2022.

nije ona čula za Nikolinu Pišek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije