Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomahnitala zvijezda

Nemeš se automobilom namjerno zabio u redakciju "Blic pulsa"

nemeš
14.10.2011.
u 14:51

Redakciju je prije incidenta nazvao njegov prijatelj rekavši da je Nemeš ljutit na novinare koji su napisali tekst iz kojeg je zaključio da je riječ o njemu, premda njegovo ime nije spomenuto

Bivši stanar Big brotherove kuće Nikola Nemešević, poznatiji kao Nemeš, namjerno se svojim automobilom zabio u redakciju "Blic pulsa". Redakciju je prije incidenta nazvao njegov prijatelj rekavši da je Nemeš ljutit na novinare koji su napisali tekst iz kojeg je zaključio da je riječ o njemu, premda njegovo ime nije spomenuto. Nakon što su u redakciji Nemeševu prijatelju rekli da dođe u njihovu zgradu kako bi normalno porazgovarali, situacija se smirila.

No onda je na scenu stupio dečko Marijane Čvrljak i automobilom se zabio u zgradu. Radnici iz osiguranja pokušali su ga smiriti pa je Nemeš nakon nekog vremena sjeo u auto i otišao. Poslije je došla i policija, ali su u Blicovoj redakciji rekli da pomahnitalog Nemeša neće tužiti jer pretpostavljaju da je samo imao loš dan.

Komentara 21

MI
Mig21
10:21 15.10.2011.

Glup je kao pimpek, jos je kupio razbijen auto, neko se posteno zabio u ovaj pezo od pozadi.

Avatar My Style
My Style
16:02 14.10.2011.

To je balkanski macho macho men!! Ko voli nek izvoli !!

DR
dreamteam
20:48 16.10.2011.

Izgleda da su ga vrata zadrzala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije