Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Natjecatelji šokirani: žiri im sakrio jaja, luk i krumpir!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/4
14.03.2018.
u 14:35

„Jaja, luk i krumpir su namirnice koje se koriste svakodnevno u kuhinji. No, treba ih potaknuti da razmišljaju u drugom smjeru. Na primjer, za domaću tjesteninu mogu koristiti prašak za pecivo umjesto jaja, a mogu pohati meso u tempuri umjesto klasičnog stila. Dakle, da se i od drugih namirnica napraviti prilog…“, kaže Tomislav Špiček,

Janković, Pažanin, Špiček i Domitrović Sabo pobrinuli su se da natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras napokon uključe moždane vijuge i počnu kreativno razmišljati što će i kako skuhati.

Današnji izazov stvorit će omanju paniku na setu omiljenog kulinarskog showa. Kako bi im istrenirali maštu, u Sparu namjerno nema krumpira, jaja i luka. Čini se da je žiriju dosta jednih te istih priloga i pohanog mesa.

„Jaja, luk i krumpir su namirnice koje se koriste svakodnevno u kuhinji. No, treba ih potaknuti da razmišljaju u drugom smjeru. Na primjer, za domaću tjesteninu mogu koristiti prašak za pecivo umjesto jaja, a mogu pohati meso u tempuri umjesto klasičnog stila. Dakle, da se i od drugih namirnica napraviti prilog…“, kaže Tomislav Špiček, koji ovim potezom želi doznati znaju li natjecatelji improvizirati i koliko su kreativni jer se slične situacije lako mogu dogoditi u profesionalnim kuhinjama.

„Nadali smo se da ćemo uz finu, sočnu teletinu pripremiti i malo krumpira na svinjskoj masti. Odjednom – BUM! U dućanu nema većine namirnica koje nam trebaju! Što ćemo sad skuhati, kakav prilog napraviti?“, u šoku su ostali natjecatelji, koji su u dućanu ostali duže nego obično. Bili su primorani na licu mjesta promijeniti recept, pa čak i moliti druge kuhare amatere da im se smiluju i „posude“ koju namirnicu.
Kako izgleda borba za imunitet kada nemaš osnovnih sredstava za bitku? Hoće li dežurni kuhar Špiček uskočiti natjecateljima u pomoć? Smiješi li se još koja desetka na kuhači?

Previše pitanja, a do odgovora treba pričekati 20 sati, kada na RTL-u počinje nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Komentara 1

BR
Brestje93
14:59 14.03.2018.

i ja se šlogiro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije