Naslovnica Showbiz TV

Natjecatelji šokirani: žiri im sakrio jaja, luk i krumpir!

„Jaja, luk i krumpir su namirnice koje se koriste svakodnevno u kuhinji. No, treba ih potaknuti da razmišljaju u drugom smjeru. Na primjer, za domaću tjesteninu mogu koristiti prašak za pecivo umjesto jaja, a mogu pohati meso u tempuri umjesto klasičnog stila. Dakle, da se i od drugih namirnica napraviti prilog…“, kaže Tomislav Špiček,
14. ožujka 2018. u 14:35 1 komentara 590 prikaza
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/4

Janković, Pažanin, Špiček i Domitrović Sabo pobrinuli su se da natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras napokon uključe moždane vijuge i počnu kreativno razmišljati što će i kako skuhati.

3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ Pažanin hvali Nikolinu i Otta: Još jedan savršen dan za vas!

Današnji izazov stvorit će omanju paniku na setu omiljenog kulinarskog showa. Kako bi im istrenirali maštu, u Sparu namjerno nema krumpira, jaja i luka. Čini se da je žiriju dosta jednih te istih priloga i pohanog mesa.

„Jaja, luk i krumpir su namirnice koje se koriste svakodnevno u kuhinji. No, treba ih potaknuti da razmišljaju u drugom smjeru. Na primjer, za domaću tjesteninu mogu koristiti prašak za pecivo umjesto jaja, a mogu pohati meso u tempuri umjesto klasičnog stila. Dakle, da se i od drugih namirnica napraviti prilog…“, kaže Tomislav Špiček, koji ovim potezom želi doznati znaju li natjecatelji improvizirati i koliko su kreativni jer se slične situacije lako mogu dogoditi u profesionalnim kuhinjama.

„Nadali smo se da ćemo uz finu, sočnu teletinu pripremiti i malo krumpira na svinjskoj masti. Odjednom – BUM! U dućanu nema većine namirnica koje nam trebaju! Što ćemo sad skuhati, kakav prilog napraviti?“, u šoku su ostali natjecatelji, koji su u dućanu ostali duže nego obično. Bili su primorani na licu mjesta promijeniti recept, pa čak i moliti druge kuhare amatere da im se smiluju i „posude“ koju namirnicu.
Kako izgleda borba za imunitet kada nemaš osnovnih sredstava za bitku? Hoće li dežurni kuhar Špiček uskočiti natjecateljima u pomoć? Smiješi li se još koja desetka na kuhači?

Previše pitanja, a do odgovora treba pričekati 20 sati, kada na RTL-u počinje nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ Šerif Špiček uvodi red na setu 3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ Večer za pamćenje: Nikada prije nije 'palo' ovoliko desetki! 3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ Šok i nevjerica: Martina ostavila Antu na cjedilu!
Njega kose
BUDI DIVA
U Novoj godini zablistaj poput holivudske zvijezde: Kako uz male trikove do idealne frizure za najluđu noć

A1 izdvaja za Vas