Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Večer za pamćenje: Nikada prije nije 'palo' ovoliko desetki!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/6
12.03.2018.
u 21:30

„Ovo je najprofesionalniji rižoto danas, izvrsno odrađeno s okusima. Osjeća se taj intenzitet sipe. Ma, ne bi ga se posramio niti jedan profesionalac! Tako da vam ja čestitam, momci!“, savršeno je objasnio Pažanin kako se žiri osjećao nakon što je kušao njihova jela.

Pažanin, Janković i Domitrović mogu slobodno reći kako su večeras jeli četiri najbolja jela ove sezone: dva graha s buncekom te po jedan posavski gulaš i rižoto od sipe!

„Ovo je fantastičan dan! Svi smo sretni. I vi zbog ocjena, a i mi u žiriju jer napokon ima smisla zbog čega smo ovdje. Zato i vama hvala!“, rekao je Ivan Pažanin na kraju jučerašnjeg dana, kada su sva tri člana žirija desetkama nagradila čak dva natjecateljska para.

Mateja Domitrović, Mate Janković i Pažanin svoje su prve tri desetke dodijelili Branku i Andriji, znanima kao Žuti i Čale, koji su prema mišljenju žirija pripremili dva toliko ukusna jela, da ih je Mateja zatražila i recept, a oni nju pozvali na ribarsko-lađarske večeri.

„Ovo je izvrsno! Ja sam jako zadovoljan vašim kuhanjem. Osobno, vi ste mi jedno ugodno iznenađenje. Jednostavno rečeno, ubili ste! Skuhali ste fantastična jela bez ikakve zamjerke, od teksture, gustoće, začina, prezentacije… Ništa ne odskače! Ma fantastično! Ovo što ste napravili, nešto između gregade i gulaša na bianco, je perfektno!“, oduševljeno je objasnio Pažanin svoju odluku, a s njim su se složili i Janković i Mateja, koji su svoje prve desetke ove sezone dali upravo Čalinom i Žutinom posavskom gulašu od sipe i grah-varivu s buncekom.

Pravilno pripremljen rižoto od sipe i izrazito moćan ričet s grahom i buncekom bili su dovoljan razlog da žiri okrene još jedan set od tri desetke, ovaj put Josipu i Miroslavu.

„Ovo je najprofesionalniji rižoto danas, izvrsno odrađeno s okusima. Osjeća se taj intenzitet sipe. Ma, ne bi ga se posramio niti jedan profesionalac! Tako da vam ja čestitam, momci!“, savršeno je objasnio Pažanin kako se žiri osjećao nakon što je kušao njihova jela.

Blizu desetki bili su i Nikolina i Otto, „kemičari“ kako ih na setu od milja zovu, jedini par koji je poslužio nešto drugačije osmišljena jela. Njihova sipa u šugu s grahom i glazirani buncek s patlidžanom žiri je nazvao „izvanserijskim“ i „vrlo inovativnim“, no malo je nedostajalo za još tri desetke (dobili su ukupno 27 bodova).

Jesu li se natjecatelji napokon probudili iz zimskog sna i počeli kuhati „kak Bog zapoveda“? Doznat ćemo sutra, u utorak 13. ožujka u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 20 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije