Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Šerif Špiček uvodi red na setu

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/4
13.03.2018.
u 15:14

U svojoj uobičajenoj patroli šerif Špiček primijetit će mnoge kulinarske nepravilnosti koje kandidati trebaju ispraviti ako žele dobiti prolazne ocjene na vrhovnom kulinarskom sudu.

Kandidati su navikli na raspolaganju uvijek imati dežurnog kuhara koji će popraviti njihove pogreške i navesti ih na pravi put pa su neki počeli to previše iskorištavati, a najiskusniji član žirija više nema razumijevanja za pretjeranu opuštenost na radnim jedinicama.

Tomislav Špiček ovaj je tjedan dežurni kuhar, a to znači da je glavni i odgovorni chef, čije je zaduženje održavati kulinarski red i mir na popularnom trgu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. U svojoj uobičajenoj patroli šerif Špiček primijetit će mnoge kulinarske nepravilnosti koje kandidati trebaju ispraviti ako žele dobiti prolazne ocjene na vrhovnom kulinarskom sudu.

Iako su se kandidati u prošlom danu dokazali kao vrsni kuhari amateri, danas će im kuhanje pasti u drugi plan, a šminka, šala, nered i neposlušnost zavladat će radnim jedinicama, što se Tomeku neće nimalo svidjeti.

Hoće li Špiček uspjeti dovesti u red natjecatelje i koju će presudu donijeti suci Janković, Pažanin i Domitrović Sabo, ne propustite pogledati večeras u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije