Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Šok i nevjerica: Martina ostavila Antu na cjedilu!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/5
12.03.2018.
u 14:35

„Isteklo mi vrijeme. Nisam znala što ću… Jednostavno sam ostala šokirana kada sam shvatila što mi se dogodilo. Isuse, zatvorili su mi vrata, a ja još uvijek u dućanu. Kako će Ante, jadan, početi kuhati? Kao ćemo sad, što ćemo? Ma, show program!“ otkriva Martina

Kako išta skuhati kad ti bolja polovica ostane zatvorena u dućanu na setu showa ''Tri, dva, jedan – kuhaj!''?

Da bi dobili najbolje moguće ocjene i na kraju tjedna osvojili imunitet, natjecatelji popularnog RTL-ova kulinarskog showa morat će brinuti i o najmanjoj sitnici tijekom natjecanja. Novi zadatak činit će se vrlo jednostavan, no zapravo u sebi krije male zamke.
Jedna od takvih je odlazak u Spar po namirnice. Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica odbrojavat će natjecateljima sekunde do kraja „šopinga“, no dvije dame u silnoj strci i naguravanju neće je čuti.

„Isteklo mi vrijeme. Nisam znala što ću… Jednostavno sam ostala šokirana kada sam shvatila što mi se dogodilo. Isuse, zatvorili su mi vrata, a ja još uvijek u dućanu. Kako će Ante, jadan, početi kuhati? Kao ćemo sad, što ćemo? Ma, show program!“ otkriva Martina nakon što su se pred njezinim i Ivaninim nosom zatvorila vrata dućana na 321-trgu.

Tko je u većoj panici, Martina ili Ante? I hoće li uspjeti skuhati „zadatak“ na vrijeme? Odgovore ćemo doznati u novom nastavku showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 20 sati na RTL-u!

Komentara 3

Avatar ivo587
ivo587
15:14 12.03.2018.

ko gleda te uopće fejk umjetno pretenciozne kulinarske emisije? Ko puši te priče da se tamo uopće nešto kuha.. Kladio bi se da u stvarnosti ne znaju ni jaje ispeć nego je to samo show.

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
15:40 12.03.2018.

Jas ovdje zbog komentara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije